Oldal frissítése

WHIRLPOOL WTNF92OMXH hűtőszekrény fagyasztóval

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

WHIRLPOOL WTNF92OMXH hűtőszekrény fagyasztóval


KOMBINÁLT HŰTŐSZEKRÉNY
Whirlpool WTNF92OMXH

Energiatakarékos hűtőszekrényt/fagyasztót keresel? A Whirlpool WTNF92OMXH tökéletes, A ++ energiaosztályba eső választás. A fagyasztóval kombinált hűtőszekrény összesen 368 l hasznos tárolókapacitást kínál. A hűtőszekrény rész a tetején helyezkedik el, így könnyedén hozzáférhető. A készülék továbbfejlesztett Total NoFrost fagyálló rendszerrel rendelkezik, így nem kell többé aggódnod a kényelmetlen leolvasztás miatt. A NoFrost technológia mellett a készülék Multiflow rendszerrel érkezik, amely egyenletesen osztja el a levegőt és a nedvességet a teljes hűtőtérben, valamint ventilátorral, elektronikus vezérléssel és lágy LED megvilágítással. A hűtőszekrényben számos üvegpolc, fiók és rekesz található, így rengeteg hely áll rendelkezésedre az összes élelmiszer tárolására. Ebben a nagyszerű, rozsdamentes változatban nem egy hűtőszekrény-fagyasztó készüléket kapsz, hanem a modern konyhád nagyszerű kiegészítőjét.


Főbb jellemzők
Mivel képes többre az új hűtőszekrény?

  • A++ energiaosztály
  • Hangjelzés a nyitva hagyott ajtó esetén
  • Megfelelő tárolókapacitás
  • Fresh Control 6. érzék
  • Csendes hűtés és fagyasztás
  • Áramkimaradás esetén is állandó hőmérsékletet tart

6. ÉRZÉK TECHNOLÓGIA
Frissen tartja élelmiszereid

Az új, 6. érzék technológia, állandóan figyeli a hűtőszekrény hőmérsékletét. Amikor eltérést észlel, azonnal jelez a központi irányítórendszernek, amely aktiválja gyors hűtést. Ezáltal az optimális hőfok hamarabb újból felállítható és négyszer tovább tárolhatók az ételek.

SZIMETRIKUS KIALAKÍTÁS
Védelem áramkimaradáskor

WTNF92OMXH modell nagy védelmet nyújt az áramkimaradások során. A jó minőségű ajtószigeteléseknek és egyéb technológiáknak hála, akár 17 órán át képes tartani az ideális hőfokot áramkimaradáskor. A hűtőben személyre szabható kialakítású italtárolók vannak. A szimmetriájuknak hála az ajtó balról és jobbról is nyitható.

SZUPER HŰTÉSI FUNKCIÓ
Gyorsan visszaállítja a hőfokot

Ha az ideálistól eltérő hőmérsékletű termék kerül a hűtőszekrénybe, gyorsan korrigálja a hőfokot az optimálisra, így az élelmiszerek tovább eltarthatók. További előnyként pénzt takarítasz meg vele.

A ++ ENERGIAOSZTÁLY
Időt és pénzt takarít meg neked

Az A++  energiaosztályú hűtőszekrényeket azoknak ajánljuk, akik időt és pénzt akarnak megtakarítani. Ennek a technológiának hála kevesebb energiát fogyaszt a hűtő és időt takarít meg, amelyben működne.

A TESTRESZABÁS SZABADSÁGA
Minden felhasználónak ideális

Több hely kell az italoknak nyáron? Hűtened kell a karácsonyi vacsora maradékát? Használd az állítható polcokat, szabd személyre Whirlpool hűtődet úgy, ahogy neked ideális.

LED MEGVILÁGÍTÁS
Fényesen megvilágított ételek

A LED-es megvilágítással a teljes hűtőtér megvilágítható. Ez jobb látványt tár eléd és könnyebben megtalálhatod, amit keresel.

FRESH BOX
Frissen tartja a húsokat és halakat

A különleges, FRESH BOX felirattal ellátott tárolórekeszben ideális a hőmérséklet húsok, halak, friss zöldségek és gyümölcsök tárolására. A hűtő garantálja, hogy ebben a hőmérséklet 0 °C (-1 °C-tól +2 °C-ig).

NOFROST
Meggátolja a jegesedést

A NoFrost rendszer egyedi, ételeid tárolására ideális közeget hoz létre. A NoFrost rendszernek két feladata van: megfelelő páratartalmat tart fenn, hogy ne száradjanak ki az ételeid, ugyanakkor meggátolja a jégképződést a belső falakon.


TÖBB HELY ÉS LEHETŐSÉG AZ ÉTELEK TÁROLÁSÁRA
Ez a hűtőszekrény el fog kényeztetni

A NoFrost rendszer nélküli készülékeknél a hűtő és fagyasztó rekeszek falán jég képződik, amelyeket egy idő után el kell távolítani. Ehhez az egész készülék kiürítése, kikapcsolása, a jég letörése és a hűtőszekrény, illetve  a fagyasztó kiolvasztása szükséges. Nem csak  nagyon kényelmetlen és hosszadalmas munka ez, de energiaigényes is- a készülék ismételt bekapcsolásakor a teljes belső teret újra le kell hűteni, ami energiát fogyaszt. A Total NoFrost hűtőszekrények és fagyasztók esetében azonban nem kell az ilyen kellemetlenségek miatt aggódnod. A NoFrost megakadályozza a jégképződést, hiszen olyan ventilátort használ, amely egyenletesen osztja el a száraz levegőt a készülékben. A száraz levegő a fő oka, hogy nincs jégképződés, mert nedvesség nélkül nem jön létre jégréteg. Továbbá ez hűti az ételeket, így tovább maradnak frissek.



Paraméterek

Design

Design Klasszikus

Hűtőszekrény típusa

Hűtőszekrény típusa Kombinált
Fagyasztó elhelyezése a hűtőszekrényben Lent
Hűtőszekrény modell típusa Szabadon álló modell

Hűtőszekrény funkciói

Hűtőszekrény tulajdonságai LED világítás
Hűtőszekrény speciális funkciói No Frost
Hűtőszekrény ajtajának megfordítása igen
Hűtőszekrény nyitási iránya Választható nyitási irány
Hűtőszekrény klímaosztály SN, T

Hűtőszekrény belső elrendezése

Hűtőszekrénypolcok száma
Hűtőszekrény fagyasztórekeszeinek száma
Hűtőszekrény teljes hasznos térfogata 368 l
Hűtő fagyasztási kapacitása 24 óra alatt 10 kg

Hűtőszekrény színe

Hűtőszekrény színe Ezüst

Hűtőszekrény méretei

Hűtőszekrény magassága 201 cm

Hűtőszekrény tömege

Hűtőszekrény tömege 74 kg
Kód:  WHCHL021
Termékszám:  859991549720
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15