Oldal frissítése

Whirlpool WRIC 3C26 beépíthető mosogatógép

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Whirlpool WRIC 3C26 beépíthető mosogatógép

Ez a teljesen integrálható, beépíthető mosogatógép 14 teríték hatékony és energiatakarékos tisztítására alkalmas. Hagyományos 60 cm-es szélességével és teljesen beépített (rejtett) vezérlőgombjaival tökéletesen illik minden konyhába. A készülék többek között olyan alapprogramokkal rendelkezik, mint például az "Intenzív program" az erősen szennyezett edények számára, az "Eco 50 °C referenciaprogram" az energiatakarékos mosogatáshoz, vagy a "Gyorsprogram", amely 30 perc alatt tökéletesen tisztára mossa a kevésbé szennyezett edényeket. A Whirlpool mosogatógép továbbá "Előmosogatás" funkcióval, vagy a speciális, "Csendes éjszakai 50 °C programmal" is rendelkezik. Ezzel a modern készülékkel 1-12 órás késleltetett indításra is lehetőséged van, amelynek köszönhetően bármikor elhalaszthatod a koszos edényhalmok elmosogatását. A Multi-Tabletta funkciónak hála pedig beállíthatod az edények szennyezettségi fokának megfelelő mosószer típusát.

Legfontosabb jellemzői

  • Legfeljebb 14 teríték elmosogatására alkalmas
  • Nagyszerű mosogatási és szárítási hatékonyság
  • 6 program
  • Állítható felső kosár magasság
  • Alacsony zajszint
  • Késleltetett indítás vagy Multi-Tabletta funkció

A belső elrendezés ideális lehetőségei

A felső kosár magassága egyszerűen állítható. Ennek köszönhetően az alsó kosárban kényelmesen elférnek a nagyobb méretű edények is. Az alsó kosár lehajtható tányértartói révén pedig nagyobb függőleges terület hozható létre, ezáltal megelőzhető az oda helyezett edények egymáshoz koccanása. A felső kosarat kifejezetten a törékeny és könnyű súlyú konyhai eszközök számára fejlesztették ki, míg az alsó kosarat épp ellenkezőleg, a nagyméretű edények, lábasok és serpenyők, valamint az evőeszköztartó fiók számára alakították ki.

 

Paraméterek

Szín

Szín Fehér

Mosogatógép típusa

Mosogatógép típusa Szabvány
Mosogatógép elhelyezése Beépített
Mosogatógép vezérlése Teljesen integrált

Mosogatógép funkciói

Mosogatás funkciók Késleltetett indítás

Tulajdonságok

Evőeszközök elhelyezése Kosár
Tulajdonságok Kijelző, Állítható kosarak

Mosogatógép méretei és tömege

Mosogatógép magassága 82 cm
Mosogatógép szélessége 60 cm
Mosogatógép mélysége 57 cm

Tömlő hossza

Bekötőcső hossza 1,55 m
Leeresztő cső hossza 1,5 m (1,5 m)
Kód:  FBM7001w
Termékszám:  859991009550
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05