Oldal frissítése

WHIRLPOOL WNF8 T2O X hűtőszekrény fagyasztóval

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

WHIRLPOOL WNF8 T2O X hűtőszekrény fagyasztóval


KOMBINÁLT HŰTŐSZEKRÉNY
Whirlpool WNF8 T20 X H 

Energiatakarékos hűtőszekrényt/fagyasztót keresel? A WHIRLPOOL WNF8 T2O X tökéletes, A ++ energiaosztályba eső választás. A fagyasztóval kombinált hűtőszekrény összesen 338 l hasznos tárolókapacitást kínál. A készülék továbbfejlesztett Total NoFrost fagyálló rendszerrel rendelkezik, így nem kell többé aggódnod a kényelmetlen leolvasztás miatt, elég a normál karbantartás. A NoFrost technológia mellett a készülék Multiflow rendszerrel, amely egyenletesen osztja el a levegőt és a nedvességet a teljes hűtőtérben, ventilátorral, elektronikus vezérléssel és lágy LED megvilágítással érkezik. Ebben a nagyszerű, rozsdamentes változatban nem egy hűtőszekrény-fagyasztó készüléket kapsz, hanem a modern konyhád nagyszerű kiegészítőjét. 


FŐBB JELLEMZŐK
Mivel képes többre az új hűtőszekrény?

  • A++ energiaosztály
  • Nyaralás mód - csökkentett energiafogyasztás 
  • Vizuális jelzés a nyitva hagyott ajtó esetén
  • Megfelelő tárolókapacitás
  • Fresh Control 6. érzék 
  • NoFrost technológia és rekesz húsoknak

6. ÉRZÉK TECHNOLÓGIA
Frissen tartja élelmiszereid

Az új, 6. érzék technológia, állandóan figyeli a hűtőszekrény hőmérsékletét. Amikor eltérést észlel, azonnal jelez a központi irányítórendszernek, amely aktiválja gyors hűtést. Ezáltal az optimális hőfok hamarabb újból felállítható és négyszer tovább tárolhatók az ételek.

SZIMETRIKUS KIALAKÍTÁS
Az ajtónyílás megfordítható

A hűtőszekrény ajtajának nyílása könnyedén megfordítható. Ha átalakítod otthonod és szeretnéd megfordítani a hűtő ajtajának nyílását, azt könnyedén megteheted. Továbbá az összes rekesz szimmetrikus, így nem veszítesz tárolókapacitást.

SZUPER HŰTÉSI FUNKCIÓ
Gyorsan visszaállítja a hőfokot

Ha az ideálistól eltérő hőmérsékletű termék kerül a hűtőszekrénybe, gyorsan korrigálja a hőfokot az optimálisra, így az élelmiszerek tovább eltarthatók. További előnyként pénzt takarítasz meg vele.

A++ ENERGIAOSZTÁLY
Időt és pénzt takarít meg neked

Az A++  energiaosztályú hűtőszekrényeket azoknak ajánljuk, akik időt és pénzt akarnak megtakarítani. Ennek a technológiának hála kevesebb energiát fogyaszt a hűtő és időt takarít meg, amelyben működne.

LED MEGVILÁGÍTÁS
Fényesen megvilágított ételek

A LED-es megvilágítással a teljes hűtőtér megvilágítható. Ez jobb látványt tár eléd és könnyebben megtalálhatod, amit keresel.

Active 0°
Frissen tartja a húsokat és halakat

A különleges,  Active 0° tárolórekeszben ideális a hőmérséklet és nedvesség a húsok és tárolására. Két érzékelő, ventilátorrendszer és külön vezérlőegység garantálja, hogy ebben a hőmérséklet mindig 0 °C (-1 °C-tól +2 °C-ig) legyen.

No Frost
Meggátolja a jegesedést

A NoFrost rendszer egyedi, ételeid tárolására ideális közeget hoz létre. A NoFrost rendszernek két feladata van: megfelelő páratartalmat tart fenn, hogy ne száradjanak ki az ételeid, ugyanakkor meggátolja a jégképződést a belső falakon.


TÖBB HELY ÉS LEHETŐSÉG AZ ÉTELEK TÁROLÁSÁRA
Ez a hűtőszekrény el fog kényeztetni

A NoFrost rendszer nélküli készülékeknél a hűtő és fagyasztó rekeszek falán jég képződik, amelyeket egy idő után el kell távolítani. Ehhez az egész készülék kiürítése, kikapcsolása, a jég letörése és a hűtőszekrény, illetve  a fagyasztó kiolvasztása szükséges. Nem csak  nagyon kényelmetlen és hosszadalmas munka ez, de energiaigényes is- a készülék ismételt bekapcsolásakor a teljes belső teret újra le kell hűteni, ami energiát fogyaszt. A Total NoFrost hűtőszekrények és fagyasztók esetében azonban nem kell az ilyen kellemetlenségek miatt aggódnod. A NoFrost megakadályozza a jégképződést, hiszen olyan ventilátort használ, amely egyenletesen osztja el a száraz levegőt a készülékben. A száraz levegő a fő oka, hogy nincs jégképződés, mert nedvesség nélkül nem jön létre jégréteg. Továbbá ez hűti az ételeket, így tovább maradnak frissek.

Paraméterek

Design

Design Klasszikus

Hűtőszekrény típusa

Hűtőszekrény típusa Kombinált
Fagyasztó elhelyezése a hűtőszekrényben Lent
Hűtőszekrény modell típusa Szabadon álló modell

Hűtőszekrény funkciói

Hűtőszekrény tulajdonságai Kijelző, LED világítás, Szellőzés
Hűtőszekrény hűtése és fagyasztása Önleolvasztó fagyasztó
Hűtőszekrény speciális funkciói No Frost
Hűtőszekrény ajtajának megfordítása igen
Hűtőszekrény nyitási iránya Választható nyitási irány
Hűtőszekrény klímaosztály SN, N, ST, T

Hűtőszekrény belső elrendezése

Hűtőszekrénypolcok száma 10×
Hűtőszekrény fagyasztórekeszeinek száma
Hűtőszekrény teljes hasznos térfogata 338 l
Hűtő fagyasztási kapacitása 24 óra alatt 10 kg

Hűtőszekrény színe

Hűtőszekrény színe Ezüst

Hűtőszekrény méretei

Hűtőszekrény magassága 189 cm

Hűtőszekrény tömege

Hűtőszekrény tömege 65 kg
Kód:  WHCHL011
Termékszám:  WNF8T2OX
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15