Oldal frissítése

Whirlpool WIO 3T321 P

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Whirlpool WIO 3T321 P

Beépíthető, teljesen integrált mosogatógép, amely akár 14 terítéknyi piszkos edénnyel birkózik meg gazdaságosan és környezettudatosan.  A szabványos 60 cm széles és teljes mértékben integrált (rejtett) kontroll elfér minden konyhában. A mosogatógép rendelkezik az alapvető programokkal, mint az "intenzív," az igazán komoly szennyeződésekhez használt program, "eco" program, amely 50 °C-on mosogat rendkívül gazdaságos körülmények között, vagy gyors program, amely enyhén szennyezett edényeket mosogat el mindössze 30 perc alatt. A mosogatógép rendelkezik előmosás funkcióval is, illetve egy speciális csöndes éjszakai programmal. Egy modern mosogatógépből nem hiányozhat a késleltetett indítás, így bármikor bepakolhatod piszkos edényeidet.  A Multi-Tablet funkció segítségével beállíthatod a mosószered típusát, a gép pedig ennek megfelelően finomhangolja a mosást.

Legfontosabb jellemzők

  • Akár 14 terítéknyi edénnyel is megbirkózik
  • Magasfokú mosási és szárítási hatékonyság
  • PowerClean és többzónás technológia
  • Beállíthatja a felső kosár magasságát
  • Alacsony zajszint
  • Késleltetett mosás vagy Multi-Tablet
  • Hatodik érzék és önkiegyensúlyozó ajtó

Ideális lehetőségek a belső elrendezéshez, és még sok más!

A felső kosár magassága könnyedén állítható. A magas pozícióba állítva nagyméretű edényeket helyezhetünk az alsó kosárba, amelyet alacsony állásba helyezve még több függőleges teret kapunk, így megelőzheted a mosás közbeni összekoccanást a két kosár edényei között. A felső kosarat kifejezetten a törékeny és könnyű edények számára tervezték, míg az alsó szint ideális nagyméretű edényekhez, lábasokhoz, fazekakhoz, tepsikhez, és evőeszközökhöz.  A Hatodik érzék technológia automatikusan szabályozza az edények elmosásához szükséges programot és vízhőmérsékletet, valamint a mosási ciklust. Ezzel akár 30% energiát, vizet, és időt takaríthatsz meg. A beépített evőeszköztartó kosár rendkívül praktikus. Az önkiegyensúlyozó ajtó bármilyen pozícióban stabilan megtartja magát.

Az igazán makacs szennyeződésekkel is megbirkózik

A PowerClean Pro fúvókák erőteljes vízsugarakkal birkóznak meg a makacs szennyeződésekkel. A mosogatógép hátuljában található különleges fúvókák eltávolítják az odaégett ételmaradékokat a fazekak, serpenyők és palacsintasütők aljáról. Főként ennek a technológiának, valamint az akár 65 °C-os vízhőmérsékletnek köszönhető, hogy az eredmény mindig makulátlan. A Multizone technológia segítségével beállíthatod, hogy a gép csak alul, csak fölül, vagy mindkét szinten mosson.

Paraméterek

Szín

Szín Fehér

Mosogatógép típusa

Mosogatógép típusa Szabvány
Mosogatógép elhelyezése Beépített
Mosogatógép vezérlése Teljesen integrált

Mosogatógép funkciói

Mosogatás funkciók Késleltetett indítás

Tulajdonságok

Evőeszközök elhelyezése Kosár
Tulajdonságok Kijelző, Állítható kosarak

Mosogatógép méretei és tömege

Mosogatógép magassága 82 cm
Mosogatógép szélessége 60 cm
Mosogatógép mélysége 57 cm

Tömlő hossza

Bekötőcső hossza 1,55 m
Leeresztő cső hossza 1,5 m (1,5 m)
Kód:  FBM7001u
Termékszám:  859991009120
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10