Oldal frissítése

WHIRLPOOL WIO 3C23 6.5 E

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

WHIRLPOOL WIO 3C23 6.5 E

WHIRLPOOL WIO 3C23 6.5 E mosogatógép kíméletesen, mégis rendkívül hatékonyan tisztít meg akár 14 terítéket is. 6. érzék Power Clean technológiával rendelkezik, amely figyeli a víz szennyezettségének fokát, és ez alapján állítja be a lehető legalacsonyabb víz- és energiafelhasználást. Minden bizonnyal értékelni fogod a Multizone rendszert, amely lehetővé teszi különféle mosogatási beállítások alkalmazását a készülék felső és alsó részében. A mosogatógép elektronikus só- és tisztítószer jelzővel, továbbá fényjelzéssel is el lett látva, a program végére pedig hangjelzés figyelmeztet.

A WHIRLPOOL WIO 3C23 6.5 E mosogatógép legfontosabb jellemzői

  • Teljesen integrált, beépíthető mosogatógép
  • 14 teríték megtisztítására alkalmas
  • 6. érzék Power Clean technológia
  • Különféle mosogatási beállítások az alsó és felső részben
  • Elektronikus só- és tisztítószer érzékelő
  • Hangjelzés a program végén
  • WHIRLPOOL WIO 3C23 6.5 E 3 hőmérséklet-fokozattal
  • Összesen 10 praktikus mosogatási program
  • Állítható magasságú felső kosár
  • Lehetőség a mosogatás késleltetett indítására akár 1-12 órával

10 praktikus mosogatási program

A 3 hőmérséklet-fokozat segítségével a WHIRLPOOL mosogatógép a makacs szennyeződéseket is eltávolítja az edényekről. Összesen 10 program közül választhatsz, amelyek mindig gondoskodni fognak a mosatlanról. Választhatod a hideg előmosogatást, vagy a speciális programot, amely kíméletesen tisztítja meg az üvegárut, a kevésbé szennyezett edények esetében pedig a gyors program az ideális. Továbbá használhatod a nappali vagy éjszakai programot, illetve az intenzívet, amely 65°C-on tisztít és antibakteriális hatással bír. A mosogatógép turbó és eco programmal is büszkélkedhet.

Rendkívül csendes működés

WHIRLPOOL mosogatógép alsó részében evőeszköztartó kosár is található, a felső kosár magassága pedig természetesen állítható. A készülék továbbá késleltetett indítás funkcióval is rendelkezik, amelynek köszönhetően az igényeidnek megfelelően, 1-12 órával késleltetheted a mosogatási program indulását. Ezzel a funkcióval akár éjszakára is ütemezheted a mosogatást, és még a zavaró zajok miatt sem kell aggódnod, a mosogatógép ugyanis rendkívül alacsony zajszinten működik. A WHIRLPOOL WIO 3C23 6.5 E egyszerűen nagyszerű választás bármely háztartás számára. Mindig tökéletesen és hatékonyan gondoskodik a mosatlan edényekről.

Méretek:
82 × 59,5 × 55,5 cm

Tömeg:
35,5 kg


Paraméterek

Mosogatógép típusa

Mosogatógép típusa Szabvány
Mosogatógép elhelyezése Beépített
Mosogatógép vezérlése Teljesen integrált

Tulajdonságok

Evőeszközök elhelyezése Kosár

Mosogatógép méretei és tömege

Mosogatógép magassága 82 cm
Mosogatógép szélessége 59,5 cm
Mosogatógép mélysége 55,5 cm

Tömlő hossza

Bekötőcső hossza 1,55 m
Leeresztő cső hossza 1,5 m (1,5 m)
Kód:  WHIMY031
Termékszám:  869991576950
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15