Oldal frissítése

WHIRLPOOL WCIC 3C33 P

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

WHIRLPOOL WCIC 3C33 P

Nemcsak időt, hanem energiát is megtakaríthatsz a modern Whirlpool WCIC 3C33 P mosogatógéppel

Eleged van az állandó kézi mosogatásból, és örülnél, ha értékes perceket takarítanál meg és vízfogyasztáson is spórolhatnál? A Whirlpool WCIC 3C33 P mosogatógép egy ciklus alatt akár 14 darabos étkészletet is képes elmosogatni (ECO programon), miközben te más tevékenységekre koncentrálhatsz. A D energiahatékonysági osztályba tartozik. A WCIC 3C33 P mosogatógép tervezése során a gyártó a zajszint csökkentésére összpontosított, amely maximum 43 dB (B osztályú zajkibocsátás), így garantáltan nem zavar munka közben. Ha fontos az áttekinthetőség és a mosogatógép intuitív kezelése, akkor a digitális panel le fog nyűgözni.


A Whirlpool WCIC 3C33 P mosogatógép legfőbb jellemzői

  • A Whirlpool WCIC 3C33 P mosogatógép mindent elmosogat helyetted
  • D energiaosztály
  • Légköri zajkibocsátás B
  • Mosogatógép digitális vezérléssel
  • A 6. érzék technológia a legmegfelelőbb program automatikus kiválasztásához
  • A PowerClean Pro még a legpiszkosabb edényekkel is elbánik
  • Étkészlet kapacitás az ECO programban: 14 ×

A Whirlpool WCIC 3C33 P mosogatógép legfőbb technológiái

Engedd, hogy az edények elképesztő tisztasága lenyűgözzön a 6. érzék technológiának köszönhetően

A 6. érzék programnak és érzékelőinek köszönhetően a Whirlpool WCIC 3C33 P mosogatógép érzékeli a szennyeződés mértékét, és ennek megfelelően állítja be a hőmérsékletet, az időt és a teljesítményt, hogy mindig ragyogóan tiszta edényeid lehessenek.

A PowerClean Pro-nak köszönhetően még a legkeményebb szennyeződésekkel is elbánik!

Felejtsd el a kézi mosogatást vagy a legpiszkosabb edények beáztatását. Egyszerűen kapcsold be a Whirlpool WCIC 3C33 P mosogatógépen a PowerClean Pro funkciót, és a speciális fúvókák pontosan irányított vízsugara még a legpiszkosabb serpenyőkről és hőálló edényekről is gondoskodik. A PowerClean Pro igazi szövetségesed a legkeményebb szennyeződések elleni küzdelemben!

Egyszerű digitális vezérlés

A Whirlpool WCIC 3C33 P mosogatógép digitális vezérléssel nagyon könnyen kezelhető. A mosogatógép által kínált összes szükséges funkciót könnyen beállíthatsz rajta.

A Whirlpool WCIC 3C33 P mosogatógép kinyitja az ajtót az utolsó szárítási fázisban

A Whirlpool WCIC 3C33 P mosogatógép a NaturalDry rendszerrel rendelkezik, amely egyenletes légkeringést biztosít a természetes szárítás érdekében. A végső szárítási fázisban a mosogatógép automatikusan kinyitja az ajtót, így az edények a levegő segítségével száradnak meg. A Whirlpool WCIC 3C33 P mosogatógép nemcsak okos funkciókkal, hanem alacsony fogyasztással is büszkélkedhet.

9,5 liter víz akár 14 darabos étkészlet mosogatásához is elegendő

A Whirlpool WCIC 3C33 P mosogatógép akár 14 darabos étkészletet is képes elmosogatni, és a 6. érzék technológiának köszönhetően mindössze 9,5 liter vizet használ fel (az Eco mosogatóprogramra vonatkozik). A vizet nem tartja a tartályban 72 óránál tovább a baktériumok elszaporodásának megakadályozása érdekében. 

Fedezz fel egy kis extra helyet az evőeszközkosárral

A mosogatógép alján egy praktikus evőeszközkosár található, amellyel még jobban kihasználhatod a Whirlpool WCIC 3C33 P mosogatógép belső terét. Nemcsak evőeszközökhöz, hanem más apró konyhai kiegészítőkhöz is kiváló.

A Multizone funkció lehetővé teszi, hogy csak néhány edényt mosogass el

A Whirlpool WCIC 3C33 P praktikus Multizone funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre csak néhány edényt mosogass el. A Whirlpool WCIC 3C33 P minden másról gondoskodik helyetted!

Whirlpool WCIC 3C33 P inverter motorral

A Whirlpool WCIC 3C33 P mosogatógéppel hihetetlenül tiszta edényekre számíthat, de magára a mosogatásra is. A modern inverter motor nemcsak csökkentett rezgést és zajt eredményez, hanem alacsonyabb villamosenergia-költségeket is.

A Whirlpool WCIC 3C33 P készülékkel a mosogatást későbbre halaszthatod

A Whirlpool WCIC 3C33 P késleltetett indítás funkciójával beállíthatod, hogy a program egy számodra megfelelő időpontban induljon el - pl. éjszaka vagy olyan időpontokban, amikor alacsonyabb villamosenergia-tarifák érvényesek.

Aquastop a nagyobb biztonságért

A Whirlpool WCIC 3C33 P mosogatógép speciális kiömlés elleni rendszerrel rendelkezik. Hiba vagy kiömlés esetén a készülék vízellátása automatikusan leáll.

A Whirlpool WCIC 3C33 P állítható felső kosárral rendelkezik: Minden centi számít

Ha egy nagy családi étkezés után nincs elég hely a piszkos edényeknek, használd a Whirlpool WCIC 3C33 P felső kosárbeállító funkcióját, hogy értékes extra helyet nyerj.

A lehajtható támaszok az alsó kosárban nagyobb helyet biztosítanak a nagyméretű edények számára

Hányszor kellett már átrendezned az edényeket a mosogatógépben, hogy helyet csinálj egy nagy, nem szabványos méretű serpenyőnek vagy lábasnak? A Whirlpool WCIC 3C33 P mosogatógép alsó kosarában több helyet nyerhetsz a lehajtható tartóelemeknek köszönhetően.

Whirlpool WCIC 3C33 P kényelmes beszereléssel

A Whirlpool WCIC 3C33 P mosogatógép kialakítása során a funkcionalitásra és a praktikumra összpontosítottak, ugyanakkor tökéletesen illeszkedik bármilyen környezetbe. A Whirlpool WCIC 3C33 P beszerelése gyors és egyszerű lesz. 


Paraméterek

Szín

Szín Semleges

Mosogatógép energetikai paraméterei

Energiaosztály D
Edénykészlet kapacitás 14 ×
ECO ciklus időtartama 3,17 óra (190 perc)
Vízfogyasztás ciklusonként (ECO program) 9,5 l
Zajkibocsátási osztály B

Mosogatógép típusa

Mosogatógép típusa Szabvány
Mosogatógép elhelyezése Beépített
Mosogatógép vezérlése Teljesen integrált

Mosogatógép méretei és tömege

Mosogatógép magassága 82 cm
Mosogatógép szélessége 59,8 cm
Mosogatógép mélysége 55,5 cm

Tömlő hossza

Bekötőcső hossza 1,5 m
Leeresztő cső hossza 2 m (2 m)
Kód:  WHIMY079
Termékszám:  869991618910
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20