Oldal frissítése

WHIRLPOOL W6 D84WB EE

293 690 Ft

WHIRLPOOL W6 D84WB EE

Kellemetlenséget okoz a lakásodban a magas páratartalom okozta penész a mosott ruha szárításakor? Ebben ez esetben a szabadonálló WHIRLPOOL szárítógép vásárlása ésszerű döntés. Az alábbi készülék kondenzációs típusú. A kondenzációs szárítógép a legkeresettebb típus a felhasználók körében. Használatához nincs szükség szerkezeti módosításokra vagy bonyolult telepítésre. A szárítás során a mosott ruhából származó nedvesség egy kondenzációs felületen lecsapódik, majd egy gyűjtőtartályba kerül. A hatékony WHIRLPOOL W6 D84WB EE szárítógép optimális gondoskodást biztosít a ruháidnak és Neked. Olyan népszerű funkciókkal büszkélkedhet, mint a praktikus öntisztuló kondenzátor, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram és belső világítás. Olyan technológiákat kínál, mint a közkedvelt FreshCare+ és 6, érzék. A helytakarékos WHIRLPOOL szárítógép méretei 84,9 × 59,7 × 65,6 cm (ma×szé×mé). Súlya 50,5 kg.

Szárítógép WHIRLPOOL W6 D84WB EE ...
Szárítógép WHIRLPOOL W6 D84WB EE ...

A modern WHIRLPOOL W6 D84WB EE szárítógép lényeges paraméterei

  • A szabadonálló szárítógép helytakarékos és hatékony szárítást biztosít a ruhákhoz
  • Kondenzációs típusú, hőszivattyúval
  • A szárító fontos része a kondenzációs tartály
  • A takarékos WHIRLPOOL szárítógép A+++ energiaosztályú
  • Akár 8 kg ruhát tud szárítani
  • Zajszintje 62 dB
  • Késleltetett indítási funkció
  • A praktikus kijelző információt ad a beállításokról és az aktuális programról
  • Gyorsprogram a rövid idő alatt történő szárításért
  • A 6. érzék funkció beállítja az optimális szárítási paramétereket
  • A FreshCare+ technológia hosszú ideig frissen és illatosan tartja a ruháidat
  • A szárítógép belső világítása megkönnyíti a teljes mennyiség kipakolását
  • Kétségtelenül élvezni fogja a kondenzátor öntisztító funkcióját

A modern WHIRLPOOL W6 D84WB EE szárítógép kiemelkedően innovatív és praktikus funkciói a te kényelmedet szolgálják

A nagy kapacitású WHIRLPOOL szárítógépnek köszönhetően gyorsabban és hatékonyabban befejezheted a ruhaszárítást, így sok időt és munkát takaríthatsz meg. A belső világítás áttekintést ad arról, hogy mi van a dobban, így maradéktalanul kipakolhatod a szárított ruhákat. Az előlapi kijelzőn áttekintheted az aktuális programot és a beállításokat.

Szárítógép WHIRLPOOL W6 D84WB EE ...
Szárítógép WHIRLPOOL W6 D84WB EE ...

Legyél te is tudatos! Első lépés az energiatakarékos WHIRLPOOL W6 D84WB EE szárítógép

Energiatakarékos és hatékony ruhaszárítás - ezzel a szárítóval nem probléma. A szárító fejlett technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a kondenzátor a szárítás során magától megtisztuljon , ez a funkció biztosítja az energiahatékonyságot és a könnyű karbantartást. A késleltetett indítás funkció lehetővé teszi, hogy teljes mértékben kihasználd az alacsony éjszakai tarifát. Csak állítsd be a szárítógépet egy későbbi időpontra és spórolj a villanyszámlán. A takarékos WHIRLPOOL W6 D84WB EE szárítógép olyan hőszivattyúval rendelkezik, amely lehetővé teszi a szárítás során keletkező hőenergia visszanyerését, lehetővé téve a hatékony hővisszanyerést és a csökkentett energiaveszteséget.

Válaszd ki a textília típusának megfelelő programot

A sokoldalú WHIRLPOOL szárítógép a finom szöszök és szálak eltávolításával segít megőrizni a mosott ruhák minőségét és tökéletes megjelenését. Egy reggeli kávéfolt az ingeden ne adjon okot az aggodalomra, hogy nem fogsz tökéletesen kinézni egy állásinterjún. Az ing mosása után használhatod a gyors szárítási programot, amely garantálja a rövid időn belüli száradást.

Szárítógép WHIRLPOOL W6 D84WB EE ...
Szárítógép WHIRLPOOL W6 D84WB EE ...

Forradalmi technológiájú WHIRLPOOL W6 D84WB EE szárítógép

A stílusos kialakítású WHIRLPOOL szárítógép tökéletes választás mindazok számára, akiknek gyorsan és hatékonyan kell szárítaniuk a ruhákat. A dob tényleges térfogata, a nedvességtartalom és a hőmérséklet alapján az elektronikus 6. érzék technológiával rendelkező szárítógép érzékeli a pillanatnyi állapotot és a legjobb eredmény elérése érdekében módosítja a beállításokat. A FreshCare+ technológia garantálja, hogy ruháid frissek és kellemes illatúak lesznek hosszú időn át. Az ezzel a technológiával szárított ruhák simák és puhák maradnak gyűrődések nélkül, a dob két irányú forgásának köszönhetően.

A kiváló WHIRLPOOL szárítógép műszaki tulajdonságai

A szárítógép egyszerre nagy mennyiségű szennyest képes kezelni, így sok időt és energiát takaríthatsz meg, amit egyébként vasalással kellene töltened. A költséghatékony WHIRLPOOL W6 D84WB EE szárítógép A+++ energiaosztályba sorolt. A szárítógép 8 kg ruha egyidejű szárítására képes. A készülék zajszintje 62 dB. A szárítási hatékonyság kulcsfontosságú tényező a szárítógép kiválasztásakor, mivel ez határozza meg, hogy a szárítógép mennyi nedvességet képes eltávolítani a vizes ruhákból. A hatékony WHIRLPOOL szárítógép A hatékonysági osztályba sorolható, ami azt jelenti, hogy egy normál szárítási program a nedvesség több mint 90%-át képes eltávolítani a ruhákból.

Szárítógép WHIRLPOOL W6 D84WB EE ...

A szárítógép energiacímkével kapcsolatos információi:

  • A szárítógép gyártója és modellazonosítója a fejlécben szerepel
  • Energiahatékonysági skála (balra), az adott készülék energiahatékonysági osztálya (jobbra)
  • kWh/annum: éves energiafogyasztás, ami évi 160 ciklusnak felel meg (szárítás heti kb. 3 alkalommal)
  • min/cycle: egy normál ciklus időtartama
  • kg: a mosógép kapacitása kilogrammban; 1 vagy 2 személy számára a háztartásban elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, 4 vagy többtagú család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógép javasolt
  • dB: a készülék maximális zajszintje
  • Az utolsó ábra a kondenzációs hatékonysági osztályt jelzi - ez mutatja meg, hogy mennyi nedvesség távozik a levegőbe, A-tól (leghatékonyabb) G-ig (legkevésbé hatékony)

__________________________________________________________________

A háztartásban egy vagy két személy számára elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, négy vagy többtagú család részére pedig legalább 8 kg kapacitású készülék javasolt. A szárítógépek esetében a hitelesítési tűréshatár minden paraméter esetében (a zajszint kivételével) 6 %-kal magasabb lehet a megadott értékeknél. A zajszint maximális értékének azonban a megadott értékhatáron vagy az alatt kell lennie.

Szárítógép WHIRLPOOL W6 D84WB EE Energia címke

Méretei:

84,9 × 59,7 × 65,6 cm (ma×szé×mé)

Tömege:

50,5 kg

Szín:

Fehér

Hatékonyság:

A

Paraméterek

Szárító energiaparaméterei

Töltetkapacitás 8 kg
Hatékonyság A
Zajszint 62 dB

Tulajdonságok

Modell típusa Szabadonálló

Szárítógép méretei

Mélység 65,6 cm
Szélesség 59,7 cm
Magasság 84,9 cm
Tömeg 50,5 kg

Funkciók

Szárítógép funkciói Öntisztuló kondenzátor, Késleltetett indítás, Hőszivattyú, Kijelző, Gyorsprogram, Belső világítás
Szárítógép technológia FreshCare+, 6. érzék

Szárítógép színe

Szín Fehér

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Horvátország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  WHSU018
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  869991633290
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20