Oldal frissítése

WHIRLPOOL TDLR 70230 ZEN

4,7 6 értékelés
150 790 Ft

WHIRLPOOL TDLR 70230 ZEN

Felültöltős mosógépek neves háztartási gyártó Whirlpool egy modern készülék, amely professzionális ellátást a mosás. Kiemelkedik a különböző intelligens technológia, nagyszerű lehetőségekkel és egy elegáns és kifinomult design fehér. Beleesik az energia osztály A +++, így gazdaságos és környezetbarát megoldást minden háztartásban. Mosógép tartozik egy új generációs fogyasztók egyedi ZEN technológia, amely kiváltja a hagyományos szíjhajtás erős hajtómotor, amely forog a dob közvetlenül. Az eredmény egy lágy mosás maximum suttogás, csökkentett rezgés, és természetesen a leghatékonyabb, stabil és megbízható mosás.

legfontosabb jellemzői

  • Ultra csendes mosás és centrifugálás innovatív technológiával ZEN
  • Intelligens 6. érzék színek a lehető legjobb eredményeket
  • Egyszerű és nagyon csendes nyitás dob lágy nyitás
  • Késleltetett indítás funkció lehetővé teszi, hogy a mosási ciklus előre tervezni
  • Összevetéséből túlcsordulás mechanikusan elzárja a vizet, ha szükséges
  • Kényelmes kezelés és világos kijelző

Nagy jellemzők és a széles körű programok

A nagy töltőnyílás is ciklusonként mossa 7 kg textília. Lehet állítani, hogy 1200 fordulat percenként centrifugális. Egyedi készülék kérem Önt egy egyszerű vezérlőpanel egyszerű, klasszikus és elforgatott szavazók. A nagy elülső kijelző könnyedén vezérelheti az összes funkciót és módok tárcsázott és a hátralévő idő végéig a mosási ciklust. Lehet választani akár 14 ügyesen tervezett programok. A legérdekesebb közé tartozik a gyors programot 30 ° C / 30 perc, egy speciális programot szelíd színű szövet mosás, műszálas, pamut eco, ruházat és farmer anyagból. A nagyon szennyezett ruhák előmosás használja a funkciót, és a frissesség csak mosott ruhát tartani a gyakorlati intézkedéseket FreshCare.

A legjobb eredmény elérése valaha

Az egyik fő előnye ennek a terméknek egy intelligens technológia színek hatodik érzék, hogy mindig a legjobb eredményt. Hála az önműködő beállítás az összes paraméter teszi a ruhákat néz ki, mint az új, hosszabb ideig. Intelligens készülék is rendelkezik az innovatív technológia alapú optimalizálás a víz, a mosógép használata, amely fogyaszt egy bizonyos mennyiségű vizet, attól függően, hogy a kiválasztott program és nedvszívó, a ruhaneműt.

modern technológia

Hála a praktikus funkció késleltetett indítás is kényelmesen előre, és a menetrend kezdetén és végén a ciklus. A mosógép is fel van szerelve egy szintező rendszer instabilitását extra csendes és stabil spin. Természetesen van egy gyerek zárolják hívott funkció megakadályozza, hogy a készülék be van kapcsolva. Az integrált biztonsági biztosítja elleni biztosítékként túlcsordulás, ami miatt előfordul, hogy hirtelen felszabaduló víz mechanikai elzárás.

További jellemzők:
programok:Keverék / nap 40 ° C-onpamutszintetikusfinom anyagokhullámA program a színesekEco pamutAquaEcoGyors 30 ° C / 30 percfarmersportruházatéjszakai programSzínek 15

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 58 kg

Tömlő hossza

Bekötőcső hossza 1,5 m
Leeresztő cső hossza 1,85 m (1,85 m)

Tulajdonságok

Mosógép kialakítása Szárító nélkül
Típus Felültöltős
Modell típusa Szabadonálló
Programok száma 14

Mosógép méretei

Méret (mélység) Standard (min. 50 cm)
Mélység 60 cm
Szélesség 40 cm
Magasság 90 cm

Funkciók

Mosógép funkciói Inverter motor, Késleltetett indítás, Kijelző, LED jelzőfények, Gyerekzár
Mosógép technológia Aqua stop

Mosógép színe

Szín Fehér
Kód:  FAP2006d
Jótállás: 12 hónap
Termékszám:  TDLR70230
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15