Oldal frissítése

WHIRLPOOL ST 92E EU

3,0 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

WHIRLPOOL ST 92E EU

Friss és illatos ruhák a Whirlpool ST U 92E EU szárítógéppel 

Eleged van abból, hogy állandóan felállítod a ruhaszárító-állványt, ráhelyezed a ruhákat majd összehajtogatod? Akkor a hőszivattyúval rendelkező Whirlpool ST U 92E EU kondenzációs szárítógép ideális háztartási segítő lesz számodra. A szárítógép hatalmas, 120 literes, 8 kilogramm kapacitású dobbal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre több ruhát vagy terjedelmes darabokat is száríthass. A szárítót BPM Senselnverter motor hajtja, amely nagyon csendes és gazdaságos, továbbá 10 év garancia is vonatkozik rá. A Whirlpool ST U 92E EU szárítógép szűrőjét nagyon egyszerűen, szakember közreműködése nélkül is tisztíthatod. 


A Whirlpool ST U 92E EU szárítógép legfontosabb jellemzői

  • A Whirlpool ST U 92E EU szárítógép akár 8 kilogramm ruhát is képes tárolni
  • Csendes BPM Senselnverter motor hajtja 
  • A Whirlpool ST U 92E EU 18 szárítási programot kínál
  • FreshCare+ megakadályozza a nem kívánt baktériumok kialakulását
  • Gyors szárítás kiválasztásának lehetősége
  • A 6. érzék technológia pénzt takarít meg
  • A szárító felhasználóbarát kijelzője mutatja a kiválasztott programot és az időt

A Whirlpool ST U 92E EU szárítógép legfőbb technológiái 


A Whirlpool ST U 92E EU szárítógép rendkívül csendes 

A Whirlpool szárítógépet úgy tervezték, hogy csendes legyen, ugyanakkor nagy teljesítménnyel bírjon, így nem mindennapi nyugalmat és csendet élvezhetsz mellette. 

Technológia 6. ÉRZÉK 3Dry™ 

A 3Dry egyedülálló 6th ÉRZÉK technológiája garantálja a szárítási folyamat intelligens vezérlését és a mindig abszolút pontos szárítási eredményeket. 

FreshCare+ funkció

A frissesség új dimenziója.

SenseInverter motor

A rendkívül energiahatékony, változó fordulatszámú motor még jobb teljesítményt nyújt a WhirlpoolST U 92E EU szárító számára, miközben a textilszálakra különös gondot fordít. 


SoftMove™

A Whirlpool ST U 92E EU szárítógép az ápolást az egyes anyagtípusokhoz igazítja.

Whirlpool ST U 92E EU szárítógép zár funkcióval

Első a biztonság.

Szabályozható szárítási szint

A program kiválasztása után beállíthatod a szárítási fokozatot: vasaláshoz, fogason történő szárításhoz, szekrényben való tároláshoz vagy extra szárazra is. 

Whirlpool ST U 92E EU gyors szárító programmal

Lehetővé teszi, hogy gyorsabban, de ugyanolyan gondossággal szárítsa meg a ruhákat. 


Kíméletes szárítási funkció

Kíméletes ápolás alacsonyabb szárítási hőmérsékleten.

Gyapjú program

A Whirlpool ST U 92E EU biztosítja az mindig gyönyörű gyapjút. 

WhirlpoolST U 92E EU frissítő programmal

Ideális megoldás a szálak és ruhadarabok friss levegővel történő felfrissítéséhez.

Egyszerű vasalási program

A Whirlpool szárító ST U 92E EU ezen ciklusa lehetővé teszi a textilszálak nyújtását a könnyebb vasalás és hajtogatás érdekében. 



A Whirlpool ST U 92E EU szárító ingek számára is kínál programot

Különleges program ingek és blúzok számára.

Sportruházat program

Tökéletes sportruházathoz és modern textíliákhoz.

Whirlpool ST U 92E EU szárító paplanokhoz tervezett programmal 

Ideális terjedelmes ruhadarabokhoz.

Whirlpool ST U 92E EU farmer programmal

Tökéletes farmerekhez. A Jeans programot úgy tervezték, hogy a nehéz farmerruhákat jól és kíméletesen szárítsa.


Selyem program

A Whirlpool ST U 92E EU biztosítja a selyem biztonságos szárítását. A Selyem program lehetővé teszi a selyem ruhák biztonságos szárítását nagyon alacsony hőmérsékleten.

Gyors 30 perces szárítás a Whirlpool ST U 92E EU szárítóval

Tökéletes kis mennyiségű és könnyű ruhadarabokhoz. 

Program színes ruhákhoz

Whirlpool ST U 92E a színes ruhák kíméletes szárítására tervezett programmal.

Mini adag (1 kg)

Kis mennyiségű ruha adag gazdaságos szárítása. 


Pehelykabátok

Ideálisan védi és szárítja a pehelykabátokat, és visszaadja természetes puhaságukat.

Woolmark Blue

Az örökké gyönyörű gyapjúért.


Fedezd fel a Whirlpool ST U 92E EU 6th Érzék 3 Dry technológiát, amely helyetted gondolkodik

A Whirlpool ST U 92E EU 6. ÉRZÉK 3 Dry technológiával rendelkezik. A technológia a 6. ÉRZÉK és a háromdimenziós légáramlás kombinációját ötvözi a 3Dry technológiával. Ennek köszönhetően a szárító biztosítja, hogy a ruhák a lehető legegyenletesebben száradjanak meg, és a szárítási idő pontos legyen. A szárítógép dobja speciális bordákkal rendelkezik az oldalán, amelyeknek köszönhetően a ruhák felemelkednek, a levegő pedig oldalról áramlik át a ruhákon. Az eredmény tökéletesen megszárított ruhadarabok lesznek rövidebb idő alatt, különösen teljes dobkapacitásnál, miközben optimális ápolást biztosít minden típusú ruha számára. 

Élvezd a mindennapi szárítást a FreshCare+ funkcióval

A FreshCare+ technológiának köszönhetően a ruhák a szárítási ciklus után is frissen és gyűrődésmentesen várnak rád. A szárítási ciklus befejezése után akár 6 órán keresztül is frissen tartja a ruhákat. A funkció az intelligens hőmérséklet-szabályozás és a kíméletes dobforgatás tökéletes kombinációja. A FreschCare+ megakadályozza a nem kívánt szagok terjedését a Whirlpool ST U 92E EU szárítóbancsökkenti a baktériumokat és megakadályozza a gyűrődést, így mindig tökéletesen szárított és gyűrődésmentes ruhadarabokra számíthatsz.

SenseInverter motor a Whirlpool ST U 92E EU szárítógép csendes és megbízható működése érdekében 

A Whirlpool ST U 92E EU szárítógép szíve a szénmentes SenseInverter motor, amely csendes működést, nagy teljesítményt, hosszú élettartamot és a biztonságos működést garantál. Alacsony energiafogyasztással és akár 25%-os időmegtakarítással örvendeztet meg, miközben teljesítménye változatlan. A kivételesen csendes működés még éjszakai szárítás során sem fog zavarni.

A SoftMove gondoskodik a Whirlpool ST U 92E EU szárítógépbe töltött ruhaneműkről 

A Whirlpool ST U 92E EU szárítógép SoftMove™ technológiával rendelkezik, így a szárítás minden szakaszában maximális gondosságot biztosít a ruháknak. A speciális dobmozgások tökéletes védelmet garantálnak kedvenc farmernadrágjaidnak, ágyneműidnek vagy finom selyemblúzaidnak, függetlenül attól, hogy melyik programon szárítod őket. 

ST U 92E EU szárító különleges gyapjúprogrammal

Ne félj kedvenc gyapjúpulóvereid a Whirlpool ST U 92E EU készülékbe helyezni. A szárítógép speciális gyapjúprogramot kínál a gyapjúszövetek védelme érdekében.

Whirlpool ST U 92E EU szárítógép ellenállhatatlan, modern formatervezéssel

A Whirlpool ST U 92E EU szárítógép első pillantásra lenyűgöz modern megjelenésével, amely gyönyörűen kiegészít minden belső teret. A harmonikus vonalak és a töltőnyílás lapos üvegburkolata a szárítót nagyszerű kiegészítővé teszi, amely mindenki tetszését elnyeri. Az intuitív vezérlők pedig megkönnyítik a mindennapi munkát. 

Whirlpool ST U 92E EU szárítógép zár funkcióval biztonságod érdekében 

Ez az opció blokkolja a szárító összes vezérlőeleméhez történő hozzáférést a Whirlpool ST U 92E EU készüléken, kivéve az On /Off gombot. 

Állítható szárítási szint pontosan igényeidnek megfelelően

 A Whirlpool ST U 92E EU szárítógép minden programja előre beállított szárítási szinttel rendelkezik. Egyes programokhoz akár 4 szárítási fokozat is beállítható: vasaláshoz, fogason történő szárításhoz, szekrényben való tároláshoz vagy extra szárazra is, ha azonnal fel szeretnéd venni ruháid. Az egyes programok úgy is beállíthatók, hogy a maradék páratartalom megmaradjon a vasalás megkönnyítése érdekében. 

Whirlpool ST U 92E EU szárítógép gyors programmal, amely időt takarít meg és felgyorsítja a száradást

A Whirlpool ST U 92E EU szárítógép egyes programjaihoz gyorsabb szárítást állíthatsz be anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnöd a mosás során. 

Kíméletes ápolás a legfinomabb ruhadarabokhoz

A Whirlpool ST U 92E EU a könnyű szárítás lehetőségét is kínálja, amely lehetővé teszi, hogy a szárítási hőmérséklet csökkentésével kíméletesebben ápolja a ruhákat.

Gyűrődésmentes frissítő program 20 perc alatt a Whirlpool ST U 92E EU szárítógépben 

A Whirlpool ST U 92E EU rövid szárítóprogramját a szálak és textíliák hideg levegővel történő szellőztetésére tervezték. Ne használd ezt a programot még nedves szöveteken. Minden töltési mennyiségnél használható, de hatékonyabb kis adag esetén. 

A gyapjúprogram védi a gyapjú természetes szépségét

A Whirlpool ST U 92E EU szárítógép lehetővé teszi, hogy megóvd a legfinomabb gyapjú ruhadarabok szépségét a speciális gyapjúprogramnak köszönhetően. A gyapjú ruhadarabok biztonságos és kíméletes szárítását a Wool programban a SenseInverter motor támogatja, amely úgy igazítja a dob mozgását, hogy a ruhadarabok a dob falához tapadjanak, minimalizálva a gyapjú ruhadarabok felületének nemezesedését és kopását, valamint növelve védelmüket. 

Whirlpool ST U 92E EU szárítógép könnyű vasaláshoz tervezett programmal

A Whirlpool ST U 92E EU szárítógép "könnyű vasalás" funkciójának aktiválása segít megelőzni a gyűrődést, ha nincs lehetőséged a program befejezése után azonnal kivenni a ruhákat a szárítóból. A gyűrődés megelőzése érdekében a szárítógép a ciklus befejezése után automatikusan előre beállított időközönként gyengéd dobmozgásokat végez. Ez a funkció nagyban megkönnyíti a vasalást. 

Whirlpool ST U 92E EU kíméletes ingszárító programmal

A program kifejezetten az ingek és blúzok szárítására került optimalizálásra a Whirlpool ST U 92E EU szárítógépben

Whirlpool ST U 92E EU szárítógép sportruhák számára ideális programmal

A Whirlpool ST U 92E EU szárító ezen programját kifejezetten a különböző típusú szálakból készült könnyű sportruházat szárítására tervezték, hogy minden alkalommal tökéletes eredményt kapj. 

A paplan program ideális a terjedelmes ruhadarabokhoz

A Whirlpool ST U 92E EU szárítógép paplan programja ideális terjedelmes ruhaneműkhöz, például takarókhoz, ágyneműkhöz vagy párnákhoz. 

A Whirlpool ST U 92E EU szárítógép tökéletes programot kínál a farmerek számára

A Whirlpool ST U 92E EU Jeans programját úgy tervezték, hogy a nehéz farmerruházatot jól, mégis kíméletesen szárítsa.

Program a biztonságos selyem szárításhoz

A Whirlpool ST U 92E EU Selyem programja lehetővé teszi, hogy a selyemruhákat biztonságosan szárítsd nagyon alacsony hőmérsékleten.

Whirlpool ST U 92E EU 30 perces gyors szárítással

Tökéletes kis mennyiségű ruhákhoz, amelyek könnyű anyagokból készültek.

Színes program, mint ideális ápolás

A Whirlpool ST U 92E EU szárítógép ezen programja biztosítja, hogy a színes ruhák pontosan azt az ápolást kapják, amire szükségük van.

Whirlpool ST U 92E EU szárító mini adagolási lehetőséggel (1kg)

Nincs lehetőséged megtölteni az egész szárítót, vagy meg szeretnéd szárítani kedvenc randi ruhadarabod? Pontosan ezekre az esetekre ideális a ST U 92E EU szárító speciális programja, amely kis mennyiségű (1 kg) ruhanemű számára ideális.

Program a pehelykabátok számára

A Whirlpool ST U 92E EU szárító innovatív technológiával rendelkezik, amely a legjobb ápolást biztosítja a pehelyruhák számára.  Így nem kell aggódnod, hogy a kabátot a szárítóba helyezed, hiszen megvédi és visszaadja azok természetes puhaságát. 


Paraméterek

Szárító energiaparaméterei

Töltetkapacitás 9 kg
Hatékonyság A
Zajszint 64 dB
Energiafelhasználás 2,07 kWh
Becsült éves energiafogyasztás 258 kWh/év

Tulajdonságok

Modell típusa Szabadonálló

Szárítógép méretei

Mélység 64,9 cm
Szélesség 59,5 cm
Magasság 84,9 cm
Tömeg 44 kg

Funkciók

Szárítógép funkciói Késleltetett indítás, Kijelző, Gyerekzár
Lefolyó csatlakozó készlet Nem
Kód:  WPRO099
Termékszám:  869991583690
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15