Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

WHIRLPOOL ST 83X EU

4,6 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

WHIRLPOOL ST 83X EU

Friss és illatos ruhák a Whirlpool ST U 83X EU szárítóval

Belefáradtál, hogy állandóan elő kell szedned a szárítót, ráteregetni a ruhát, majd újra összehajtani, hogy elrakhasd? Akkor a hőszivattyúval ellátott Whirlpool ST U 83X EU kondenzációs szárító a megfelelő segítőtárs a számodra! A készülék egy hatalmas, 120 literes és 8 kg kapacitású dobbal rendelkezik, amelynek köszönhetően egyszerre több ruhát vagy nagyobb darabokat is száríthatsz. A szárítót egy BPM Senselnverter motor működteti, amely rendkívül csendes és gazdaságos, továbbá 10 év garancia érvényes rá. A Whirlpool ST U 83X EU szűrője nagyon könnyen, szakember segítsége nélkül megtisztítható.


A Whirlpool ST U 83X EU szárító legfontosabb jellemzői

  • A Whirlpool ST U 83X EU szárítónak 8 kilogramm ruha sem okoz gondot
  • A szárító BPM Senselnverter motorral van felszerelve
  • A Whirlpool ST U 83X EU szárító 18 szárítóprogrammal rendelkezik
  • A szárító FreshCare+ funkciója megakadályozza a nem kívánatos baktériumok kialakulását
  • A 3Dry Technology légáramlatot biztosít a még hatékonyabb szárításhoz
  • Rozsdamentes acél dob
  • A Whirlpool ST U 83X EU szárító átlátható kijelzője megjeleníti az aktuális programot és az időt
  • Az A+++ energetikai osztályba tartozik
  • A szárító hatékonysága: A

A Whirlpool ST U 83X EU szárító főbb technológiái

Fedezd fel a 6. ÉRZÉK 3 Dry technológiát a Whirlpool ST U 83X EU-val, amely gondolkodik helyetted

A Whirlpool ST U 83X EU szárító 6SENSE 3 Dry technológiával büszkélkedhet, amely a 6. ÉRZÉK és a 3Dry technológia légáramát kombinálja. Ennek köszönhetően a készülék a maximálisan egyenletes ruhaszárítást, valamint pontos szárítási időt biztosít. A  Whirlpool ST U 83X EU szárítódob oldalain speciális bordákkal van felszerelve, amelyek fel tudják emelni a ruhákat. A levegő ezáltal oldalról is átáramlik a ruhákon. Az eredmény pedig tökéletesen száraz ruhák rövidebb idő alatt, különösen teljes dobkapacitás mellett - optimális gondoskodás minden ruhatípusról.

Élvezd a mindennapokat szárítástól függetlenül a FreshCare+ funkcióval

A FreshCare+ technológiának köszönhetően a ruhák még a szárítási ciklus vége után is frissen és gyűrődésmentesen várnak rád. Ennek hála a a ruhák akár 6 órával később is frissek maradnak. Ez az intelligens hőmérséklet-szabályozás és a gyengéd dobforgás tökéletes kombinációja. A FreschCare+ megakadályozza a nem kívánt szagok szétterjedését a Whirlpool ST U 83X EU szárító belsejében, csökkenti a baktériumok kialakulását és megelőzi a gyűrődést, így mindig tökéletesen száraz és sima ruhákra számíthatsz.

SenseInverter motor a Whirlpool ST U 83X EU csendes és megbízható működéséért

A Whirlpool ST U 83X EU szárító szíve egy szénmentes SenseInverter motor, amely csendes működést, magas teljesítményt, hosszú élettartamot és biztonságos működést garantál. Le fog nyűgözni alacsony energiafelhasználásával és az akár 25%-os időmegtakarítással, miközben egyenletes teljesítményt biztosít. A kivételesen csendes működés még az éjszaka folyamán sem fog megzavarni.

A SoftMove gondoskodik minden, a Whirlpool ST U 83X EU szárítóba helyezett szövetről

A Whirlpool ST U 83X EU szárító SoftMove™ technológiája maximális gondoskodást kínál ruháid számára a szárítás minden egyes fázisában. A speciális dobmozgás tökéletes védelmet nyújt kedvenc farmerednek, ágyneműdnek vagy finom selyemblúzodnak, függetlenül attól, hogy milyen programmal szárítod őket éppen.

A Whirlpool ST U 83X EU szárító ellenállhatatlanul modern megjelenése

A Whirlpool ST U 83X EU szárító már első ránézésre le fog venni a lábadról modern megjelenésével, amely csodálatosan egészít ki minden belső teret. A harmonikus vonalak és a töltőnyílás lapos üvegburkolata szemet gyönyörködtető kiegészítővé varázsolja a szárítót. A Whirlpool ST U 83X EU intuitív működése megkönnyíti a mindennapjaidat.

A Whirlpool ST U 83X EU billentyűzárja a biztonságod érdekében

Ez az opció zárol minden hozzáférést Whirlpool ST U 83X EU szárító vezérlőihez, kivéve a Ki/Bekapcsolót.

Állítható szárítási fokozat pontosan az igényeidnek megfelelően

Minden egyes Whirlpool ST U 83X EU szárítóprogram egy előre beállított szárítási fokozattal rendelkezik. Egyes programokkal szabadon állíthatsz be akár 4 szárítási fokozatot is: vasalás, vállfás szárítás, szekrényszáraz ruhák vagy extra szárítás, ha szeretnéd rögtön fel is venni a ruháidat. Néhány program esetében be lehet állítani a maradék nedvesség megőrzését a vasalás megkönnyítése érdekében.

A Whirlpool ST U 83X EU szárító gyors programja, amely időt takarít meg és felgyorsítja a szárítást

A Whirlpool ST U 83X EU néhány programja esetében beállíthatod a gyorsabb szárítást anélkül, hogy veszélyeztetnéd a ruhákat.

Gyengéd ápolás a legszebb ruhák érdekében

A ST U 83X EU szárító a gyengéd szárítást is kínál, amely lehetővé teszi a ruhaneműk sokkal kíméletesebb ápolását csökkentett szárítási hőmérsékleten.

A gyapjú program megőrzi a gyapjú természetes szépségét

A Whirlpool ST U 83X EU szárító lehetővé teszi, hogy megőrizd legfinomabb gyapjúruháid szépségét, hála a speciális gyapjú programnak. A gyapjúruhák biztonságos és gyengéd szárítását a Wool program során a SenseInverter motor támogatja, amely beállítja a dobmozgást, hogy a ruhák hozzátapadjanak a Whirlpool ST U 83X EU falához, ezáltal minimalizálja a gyapjú ruhadarabok felületének nemezelődését és kopását,valamint növeli azok védelmét.

Ruhafrissítő program gyűrődések nélkül 20 perc alatt a Whirlpool ST U 83X EU szárítóban

A Whirlpool ST U 83X EU szárító rövid programja a szálak és textíliák hideg levegővel történő szellőztetésére szolgál. Ne használd ezt a programot még nedves textíliákon. Bármilyen töltetmennyiséggel használható, de kisebb töltetnél hatékonyabb.

A Whirlpool ST U 83X EU programja a könnyű vasalásért

A Whirlpool ST U 83X EU "könnyű vasalás" funkciójának aktiválása segít megelőzni a gyűrődést, ha nincs lehetőséged a program befejezése után azonnal kivenni a ruhákat a szárítóból. A gyűrődés megelőzése érdekében a szárítógép a ciklus vége után automatikusan előre beállított időközönként gyengéd dobmozgásokat végez. Ez a funkció nagyban megkönnyíti a vasalást.

Whirlpool ST U 83X EU kíméletes ingszárító programmal

Kifejezetten ingek és blúzok szárítására optimalizált program a Whirlpool ST U 83X EU készülékben.

A Whirlpool ST U 83X EU szárító sportruházathoz alkalmas programmal rendelkezik

A Whirlpool ST U 83X EU Sport programját kifejezetten a különböző típusú szálakból készült könnyű sportruházat szárítására tervezték, hogy minden alkalommal tökéletes eredményt biztosítson.

A paplanprogram ideális a terjedelmes ruhaneműkhöz

Ez a Whirlpool ST U 83X EU szárítóprogram olyan terjedelmes ruhaneműkhöz alkalmas, mint például takarók, paplanok vagy párnák.

A Whirlpool ST U 83X EU szárító tökéletes programot kínál farmerokhoz

A Whirlpool ST U 83X EU Jeans programot úgy tervezték, hogy jól és kíméletesen szárítsa meg a nehéz farmerruhákat.

Program a selyem biztonságos szárításához

A Whirlpool ST U 83X EU Silk programja lehetővé teszi a selyemruhák biztonságos szárítását nagyon alacsony hőmérsékleten.

Whirlpool ST U 83X EU gyors, 30 perces szárítással

Tökéletes kis mennyiségű könnyű szennyes ruhákhoz.

Program színes ruhákhoz - ideális ápolás

A Whirlpool ST U 83X EU szárító ezen programja biztosítja, hogy színes ruháid pontosan azt az ápolást kapják, amelyre szükségük van.

Whirlpool ST U 83X EU szárító mini töltettel (1kg)

Nincs lehetőséged megtölteni az egész szárítót, vagy meg kell szárítanod kedvenc randi darabodat? Az ST U 83X EU rendelkezik egy speciális programmal a kis mosási töltetek (1 kg) számára.

A Whirlpool ST U 83X EU a tollkabátok számára is kínál programot

A Whirlpool ST U 83X EU szártógép innovatív technológiával büszkélkedhet, amely a legjobb ápolásban részesíti tollruházataidat. Így nem kell aggódnod amiatt, hogy a kabátodat beteheted-e a szárítóba, vagy sem. A készülék megvédi és visszaadja természetes puhaságukat. 


Paraméterek

Szárító energiaparaméterei

Töltetkapacitás 8 kg
Hatékonyság A
Zajszint 62 dB
Energiafelhasználás 1,42 kWh
Becsült éves energiafogyasztás 175 kWh/év

Tulajdonságok

Modell típusa Szabadonálló

Szárítógép méretei

Mélység 65,6 cm
Szélesség 59,5 cm
Magasság 84,9 cm
Tömeg 47,5 kg

Funkciók

Szárítógép funkciói Lefolyóhoz csatlakoztatható, Késleltetett indítás, Hőszivattyú, Kijelző, Gyorsprogram, Gyerekzár
Lefolyó csatlakozó készlet IGEN

Szárítógép színe

Szín Fehér
Kód:  WPRO097
Termékszám:  869991584070
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10