Oldal frissítése

A megrendelt termékeket biztonságosan átveheted az AlzaBox automatánk egyikében.

A reklamáció és a termék visszaküldési szolgáltatás változatlanul működnek.

Kedves Vásárlóink! Nagyon örülünk, hogy ilyen sokan választottak bennünket ❤️. Kérjük szíves türelmüket, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket a lehető leghamarabb kézbesítsük. Köszönjük! Az Alza.hu csapata 👍🏻.

WHIRLPOOL PACW212HP

A
-21%
Különleges ajánlat
171 440 Ft
134 990 Ft
106 290 Ft áfa nélkül

WHIRLPOOL PACW212HP

CSENDES ÉS KOMPAKT MOBIL KLÍMA
Whirlpool PACW212HP

Készülj fel a forró nyári napokra és válaszd a forradalmi hatodik érzék technológiával ellátott Whirlpool PACW212HP mobil klímaberendezést. Ez a hordozható segítőtárs kimondottan ideális a lakásokba, tetőtéri szobákba, üzlethelyiségbe és irodákba. A klímaberendezés nagyszerű funkciókkal büszkélkedhet, jelentős mértékben hozzájárul a levegőminőségének javításához és a praktikus üzemmódoknak köszönhetően tökéletesen igazodik az egyéni igényeidhez.


WHIRLPOOL PACW212HP

Around U funkció

Az Around U funkcióval, amely egy érzékelővel rendelkezik a távirányítón, a komfortos hőmérséklet mindenhová veled tart. A túlfűtött vagy a kellemetlenül hideg szoba már a múlté - élvezd a kellemesen kiegyensúlyozott hőmérsékletet az egész otthonodban!

WHIRLPOOL PACW212HP

Praktikus jellemzők

A DIM funkció egyetlen gombnyomással elérhető a távirányítón, amelynek segítségével a beltéri egység kijelzője kikapcsolható, majd ezt követően újra bekapcsolható. A kikapcsolt állapotú LED kijelző nem zavarja meg az alvást és nem használ felesleges energiát sem. A LED kijelző tájékoztat a víztartály telítettségéről, amikor esedékessé válik a tartály ürítése. Amint a megtelt tartály jelzőfénye világítani kezd, leáll a klíma működése.


FŐBB TULAJDONSÁGOK
Whirpool PACW212HP mobil légkondicionáló

  • 4 üzemmód - hűtés, szellőzés, páramentesítés és fűtés
  • Hűtési teljesítmény 3500 W, fűtési teljesítmény 3000 W
  • Távirányítóval szabályozható
  • A hatodik érzék technológiával a klímaberendezés a megfelelő funkciók kombinációjával teremti meg az ideális hőmérsékletű környezetet
  • SLEEP üzemmód a nyugodt, zavartalan alvásért
  • A gyors hűtés funkció automatikusan lehűti a helyiséget 18 °C-ra

GAZDASÁGOS MŰKÖDÉS
Hűtés, páramentesítés, szellőzés és fűtés

A klíma energiahatékonysági besorolása az A osztályba esik, éppen ezért minden otthon számára környezetbarát megoldást jelenthet. Négy különböző üzemmódot kínál - hűtés, páramentesítés, ventilátor és fűtés. Óránként akár 1,4 literes hatékony páramentesítő teljesítménnyel bírhat. Amennyiben aktiválod a ventiláló üzemmódot, a készülék csak szellőzteti a szobát, anélkül, hogy hűtené is azt. A hidegebb napokon használhatod a fűtés funkciót. A készülék által kínált üzemmódokat könnyedén és kényelmesen kiválaszthatod a csomagban található távirányító segítségével.

6. érzék
Intelligens funkciók

Az intelligens hatodik érzék technológia segítségével a légkondicionáló automatikusan kiválasztja a hűtés, ventilálás és páramentesítés funkciók legjobb kombinációját. Neked csak annyit kell megadnod, hogy a jelenlegivel megegyező vagy hidegebb hőmérsékletre vágysz. Minden bizonnyal örömmel fogadod az innovatív Round U funkciót is, amely automatikusan frissíti a berendezés beállításait a környezeted hőmérséklete alapján. A távirányítóban található érzékelőnek köszönhetően gondoskodik arról, hogy mindig optimális hőmérséklet legyen a szobában.

ÉJSZAKAI MÓD
Csendes éjszakai üzemmód

Az intelligens SLEEP üzemmód biztosítja az ideális hőmérsékletet a szobában még akkor is, amikor alszol. Ez azt jelenti, hogy a légkondicionáló automatikusan szabályozza a levegő áramlásának sebességét és a hőmérsékletét akár 8 órán keresztül. Természetesen elérhető az Autorestart biztonsági funkció is, amely aktiválja a légkondicionálót áramkimaradás esetén, így nincs szükség annak ismételt beállítására. Továbbá rendelkezésedre áll a praktikus időzítő is, amelynek segítségével a kiválasztott időtartam előtt kényelmesen beállíthatod a ventilálást és a szoba hűtését.


4,2
8 vásárló értékelte
100+
vásárló már megvásárolta
80 %
vásárló ajánlja

Paraméterek

Tulajdonságok

Zajszint 64 dB
Funkciók Távirányító, Időzítő

Hűtőteljesítmény

Hűtőteljesítmény 11 942 BTU/h

Funkciók

Funkciók Páramentesítés, Heating, Ventilátor

Méret

Magasság 74,4 cm
Szélesség 44,8 cm
Mélység 40 cm

Tulajdonságok

Zajszint 64 dB
Tulajdonságok Időzítő
Melegítés teljesítménye kW-ban 3 kW
Mosható szűrő Igen

Távirányítás

Távirányító Igen

Tömeg

Tömeg 35 kg

Mobilalkalmazás(ok)

Mobilalkalmazás Alkalmazás nélküli

Energiacímke

Energiaosztály A
Energia-hatékonysági osztály fűtő üzemmódban A+
Becsült energiafogyasztás 1,3 kWh/1h
Energia-hatékonysági arány (EER) 2,6
Kód:  EAV2092l
Garancia: 24 hónap
Termékszám:  C00537329
Linkek: Gyártó honlapja:
P-DC1-WEB15