Oldal frissítése

Whirlpool MAX 34 FW

4,5 16 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Whirlpool MAX 34 FW

A Whirlpool MAX 34 FW ötvözi a praktikusságot és a különleges dizájnt, amelynek köszönhetően kényelmesen elhelyezhető bármelyik szűkös sarokban is. Az érintő felület rendkívül intuitív és egyszerű, a beállításokat pedig egy könnyen olvasható, kék háttérvilágítású kijelző jeleníti meg. Az 1100 W gondoskodik a maximum teljesítményről, amely 5 teljesítményfokozat beállítás mellett használható.


13 literes ürtartalmának és 28 cm átmérőjű forgótányérjának köszönhetően minden szokványos nagyméretű tányér könnyedén behelyezhető. A 3D mikrohullám elosztó rendszer biztosítja, hogy ételeid egyenletesen melegedjenek. A Jet Start-nak köszönhetően pedig a mikrohullámú sütő képes egy pohár vizet mindösszesen 2 perc alatt felforralni, míg a Jet Defrost beállítással ételeid hétszer gyorsabban olvadnak ki a szokványos mikrohullámú sütőkhöz képest. A beépített memória segítségével elmentheted kedvenc programkombinációidat, így az ételkészítési folyamata mégegyszerűbbé válik. A sütő továbbá rendelkezik időzítővel és gyerekbiztos zárral, amellyel zárolhatók a beállítások, vagy meggátolható a készülék bekapcsolása.
Műszaki adatok:
Típus:
Szabadon álló
Elektronikus
Színek:
Fehér
kijelző:
Kék, grafikus
Ürtartalom:
13 l
Forgótányér átmérője:
28 cm
Mikrohullámú sütő teljesítmény:
700 W
Teljesítményszintek:
5
Maximális teljesítmény:
1100 W
Jellemzők:
3D mikrohullámú elosztó
Elektronikus idővezérlés
Jet Start
Mikrohullámú melegítés
Jet Defrost
Programozható memória
Időzítő
Gyermek biztonsági zár
Érintőképernyős vezérlés
Tartozékok:
Forgótányér


Méretek:
360 x 392 x 350 mm
Súly:
13,2 kg

Kód:  EAV2032b2
Termékszám:  MAX34FW
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05