Oldal frissítése

WHIRLPOOL FWSD 81283 BV EE N

3,2 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

WHIRLPOOL FWSD 81283 BV EE N

Részesítsd ruháidat a legjobb gondoskodásban a modern Whirlpool FWSD 81283 BV EE N elöltöltős mosógéppel

Olyan mosógépet keresel otthonodba, amely minden igényednek megfelel? Akkor a Whirlpool FWSD 81283 BV EE N elöltöltős, nagy teljesítményű mosógép ideális lesz számodra. Akár 8 kg ruhát is képes kimosni, és számos hasznos programot illetve funkciót kínál, amelyekkel nemcsak energiát, hanem időt is megtakaríthatsz. A Whirlpool FWSD 81283 BV EE N elegáns, fehér színű formatervezésével biztosan elnyeri tetszésed. Minőségi és erőteljes motorja rendkívül csendes működést és hosszú élettartamot biztosít a készüléknek. Az D energiaosztályba tartozik, így gazdaságos és környezetbarát megoldás minden otthon számára.


A Whirlpool FWSD 81283 BV EE N keskeny elöltöltős mosógép legfőbb jellemzői

  • A fehér színű Whirlpool FWSD 81283 BV EE N elöltöltős mosógép 8 kg szennyest képes kimosni
  • D energiaosztály
  • 6. ÉRZÉK technológia
  • Friss és tiszta ruhák a Steam Refresh funkcióval 
  • Whirlpool FWSD 81283 BV EE N mosógép minőségi és erőteljes SenseInverter motorral
  • Ideális ápolás a kényes ruhákhoz
  • Intenzív öblítést kínál
  • Speciális SoftMove rendszer a ruhák kíméletes ápolásához

A Whirlpool FWSD 81283 BV EE N elöltöltős mosógép legfőbb technológiái

Fedezd fel a 6. érzék technológiát, amely helyetted gondolkodik

Fedezd fel a Whirlpool FWSD 81283 BV EE N mosógép innovációit és technológiáit, amelyek minden alkalommal a legjobb eredménnyel nyűgöznek le, és segítenek energiát, vizet és időt megtakarítani. Egyszerűen helyezd a szennyest a dobba, és válassz ki egy programot. A 6. érzék technológia automatikusan kiválasztja a legjobb paramétereket az egyes anyagtípusokhoz.

A Whirlpool FWSD 81283 BV EE N mosógép a program befejezése után is frissen tartja a ruhákat 

A FreshCare+ programot úgy tervezték, hogy frissen tartsa ruháidat a Whirlpool FWSD 81283 BV EE N mosógép dobjában. A mosási ciklus befejezése után a ruhadarabok kíméletes forgása a dobban akár hat órán keresztül is történhet. Ez a kíméletes forgás a levegő keringését eredményezi a szálakban, és megakadályozza a baktériumok elszaporodását illetve a gyűrődést, amely megkönnyíti a vasalást.

Higiénikusan tiszta ruhák a Steam Hygiene funkcióval

A Whirlpool FWSD 81283 BV EE N mosógép kellemes előnye a kényelmes Steam Hygiene funkció, amely a baktériumok és allergének akár 99%-át is eltávolítja. A szennyesedet a legkíméletesebb és legtermészetesebb módon fertőtleníti. Mindezt még alacsony hőmérsékleten történő mosás esetén is.

Friss és tiszta ruhák a Steam Refresh funkcióval

A Whirlpool FWSD 81283 BV EE N mosógép speciális Steam Refresh funkcióval rendelkezik, amely eltávolítja a szagokat és minimalizálja a gyűrődést. Mindezt mindössze 20 perc alatt. A rendszer mosógép által előállított gőzáramra támaszkodik. Ez hatékonyan behatol a szálakba, és eltávolítja a nem kívánt szagokat. Ugyanakkor tökéletesen fellazítja a szöveteket, kisimítva ezáltal a gyűrődéseket. A Steam Refresh program ráadásul kevesebb mint 2 pohár vizet használ.

A speciális SoftMove rendszer kíméletesen ápolja a ruháidat

A Whirlpool FWSD 81283 BV EE N mosógép speciális SoftMove rendszerrel van felszerelve, amely 14 különböző programmal működik. Ez a rendszer 6 speciális dobmozgáson alapul, amelyek kíméletesen, de hatékonyan ápolják a szennyest.

Whirlpool FWSD 81283 BV EE N mosógép minőségi és erőteljes SenseInverter motorral

A Whirlpool FWSD 81283 BV EE N mosógép legfőbb előnyei közé tartozik a kiváló minőségű SenseInverter motor, amely nemcsak teljesítményével, hanem hosszú élettartamával és nagyon csendes működésével is meg fog örvendeztetni. A dob mozgása kalibrált, így a szennyes a dob falához tapad.

Whirlpool FWSD 81283 BV EE N mosógép megkönnyíti a vasalást

A könnyű vasalást egy speciális mosási és centrifugálási ciklus biztosítja. A Whirlpool FWSD 81283 BV EE N mosógép különleges funkciója nemcsak energiát, hanem időt is megtakarít, amelyet egyébként hosszas vasalással töltenél. 

Whirlpool FWSD 81283 BV EE N mosógép intenzív öblítéssel

A Whirlpool FWSD 81283 BV EE N mosógép egyedülálló intenzív öblítés funkcióval is rendelkezik, amely növeli a hatékonyságot a mosószer-maradványok hatékony és kíméletes eltávolítása érdekében. Ez a funkció ideális az érzékeny bőrűek és az allergiások számára.


Paraméterek

Tömeg

Tömeg 67 kg

2021-es mosógép energia paraméterei

Energiaosztály D
Centrifuga hatékonysági osztály B
Zajkibocsátási osztály az ECO 40-60° program mellett D

Tulajdonságok

Mosógép kialakítása Szárító nélkül
Típus Elöltöltős
Modell típusa Szabadonálló
Programok száma 16

Mosógép méretei

Méret (mélység) Keskeny (max. 50 cm)
Mélység 47,5 cm
Szélesség 59,5 cm
Magasság 85 cm

Funkciók

Mosógép funkciói Gőzprogram, Késleltetett indítás, Gyorsprogram, Kijelző, Gyerekzár
Mosógép technológia 6. érzék, SteamCare, FreshCare+

Mosógép színe

Szín Fehér

2021-es mosógép energia paraméterei

Energiaosztály D
ECO 40-60° program hossza 215 perc (3,58 óra)
Zajkibocsátási osztály D
Súlyozott vízfogyasztás üzemi ciklusonként 48 l
Kód:  WHPR067
Termékszám:  869991623140
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05