Oldal frissítése

WHIRLPOOL FFB 7259 BV EE Freshcare + WHIRLPOOL FFT M11 72B EE Freshcare+

Ingyenes
szállítás boltjainkba
307 880 Ft

WHIRLPOOL FFB 7259 BV EE Freshcare + WHIRLPOOL FFT M11 72B EE Freshcare+

Új mosógépre van szükséged, mert a régi tönkrement? 57,5 cm mélysége nyomán az ún. hagyományos méretű mosógépek közé sorolhatjuk. Konkrétan ennek a típusnak a szélessége 59,5 cm. A megbízható WHIRLPOOL gőzmosógép az előnyös B energiaosztályba sorolódik. Dobjába akár 7 kg szennyes is elfér. Max. centrifugálási fordulatszáma 1200 ford/perc. A nagyszerű WHIRLPOOL FFB 7259 BV EE készülék további nagy előnye az indítás késleltetésének lehetősége, melynek segítségével előre beállíthatod a gépet, hogy magától induljon majd el. Ez a mosógép gyermekzárral is büszkélkedhet, ami kifejezetten hasznos, ha kisgyerekek is vannak otthon. A beépített kijelző a mosógép elülső felén információkat jelenít meg az aktuális történésekről, beállításokról. Az inverteres motornak köszönhetően a működés csendes, rezgésmentes a készülék pedig hosszú életű. A közismert WHIRLPOOL FFB 7259 BV EE gőzmosógép technológiája 6. érzék, FreshCare+ és Clean+ funkciókat is kínál.

Gőzmosógép WHIRLPOOL FFB 7259 BV EE Képernyő
Gőzmosógép WHIRLPOOL FFB 7259 BV EE Jellemzők/technológia

WHIRLPOOL FFB 7259 BV EE gőzmosógép lényegesebb tulajdonságai

  • Elöltöltős típusú WHIRLPOOL gőzmosógép
  • Energiaosztálya: B
  • Kapacitás: 7 kg
  • Méretek: 59,5 × 84,5 × 57,5 cm
  • Ezt a mosógépet gazdaságos inverter motorral szerelték fel
  • Gyors program pl. késő esti sürgős mosáshoz
  • WHIRLPOOL FFB 7259 BV EE mosógép össztömege: 65 kg
  • Színe: fehér

WHIRLPOOL gőzmosógép nagyszerű funkciói

A nagyszerű WHIRLPOOL FFB 7259 BV EE gőzmosógép jóval többre képes, az egyszerű mint a mosás és csavarás. Gőzprogramot is kínál, tehát nem kell órákat töltened a vasalódeszka mellett. Nagyszerűen átszellőzteti és felfrissíti, továbbá kisimítja a ruhaneműt. A gyors program kifejezetten praktikus például edzés utáni mosáshoz.

Gőzmosógép WHIRLPOOL FFB 7259 BV EE Lifestyle
Gőzmosógép WHIRLPOOL FFB 7259 BV EE Energia címke

A mosógépek energiacímkéjén feltüntetett adatok:

  • A fejlécben a mosógép gyártója és modellje
  • Energiaosztály skála (balra), adott készülék energiaosztálya (jobbra)
  • kWh/év: éves energiafogyasztás évi 100 ciklusra vetítve
  • Kg: az "Eco 40-60" program mosási kapacitása
  • Idő: az „Eco 40-60” program időtartama (óra:perc)
  • Liter: az „Eco 40-60” program vízfogyasztása literben megadva
  • Centrifugálási hatékonysági osztály: legjobb az A, legrosszabb a G - azt jelzi, hogy mennyi víz marad a szennyesben a centrifugálás után
  • Zajkibocsátási érték a centrifugálási ciklusban 1 pW hangteljesítményre vonatkoztatva, db(A)-ben és zajkibocsátási osztályban megadva

__________________________________________________________________

Minden valós értéknek (a zajszint kivételével) meg kell egyeznie a címkén szereplő értékekkel, vagy azoknál legfeljebb 10 %-kal lehet magasabb. A maximális zajkibocsátás nem lépheti túl a címkén szereplő értéket.

Problémád van a lakásban a mosott ruhák száradása okozta magas páratartalom miatt kialakuló penészgombával? Ebben ez esetben a szabadonálló WHIRLPOOL szárítógép vásárlása olyan döntés, amellyel elégedett leszel. Az alábbi készülék kondenzációs típusú. A kondenzációs szárítógép nagyon népszerű a felhasználók körében. Használatához nincs szükség szerkezeti módosításokra vagy bonyolult telepítésre. A szárítógép része egy gyűjtőtartály, amely lehetővé teszi a mosásból származó kondenzvíz hatékony összegyűjtését és tárolását. A szárítógép vízelvezető csöve egyből a lefolyóhoz csatlakoztatható, így nem szükséges a gyűjtőtartály kiürítésére figyelmet fordítani. A hatékony WHIRLPOOL FFT M11 72B EE szárítógép garantálja a legjobb teljesítményt és gondoskodást a mosott ruhák számára az olyan hasznos funkciókkal, mint a praktikus lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző és gyorsprogram. A helytakarékos WHIRLPOOL szárítógép méretei 84,9 × 59,5 × 64,9 cm (ma×szé×mé). Súlya 44 kg.

Szárítógép WHIRLPOOL FFT M11 72B EE Lifestyle
Szárítógép WHIRLPOOL FFT M11 72B EE Jellemzők/technológia

A modern WHIRLPOOL FFT M11 72B EE szárítógép alapvető paraméterei

  • A szabadonálló szárítógép gyors és hatékony megoldást kínál a ruhák szárítására, helypazarlás nélkül
  • Kondenzációs típusú, hőszivattyúval
  • Kondenzációs tartály a lecsapódó nedvesség összegyűjtésére
  • Legfeljebb 7 kg ruhát képes szárítani
  • A készülék zajszintje 65 dB
  • Késleltetett indítási funkciót kínál
  • A kijelző információval szolgál az aktuális programról és a szárítási beállításokról
  • Gyors szárítóprogram a ruhák szupergyors szárításához
  • A lefolyó-csatlakozó készlet a csomag része

A modern WHIRLPOOL FFT M11 72B EE szárítógép megkönnyíti a mindennapokat innovatív és praktikus funkcióival

A sokoldalú WHIRLPOOL szárítógépnek köszönhetően elkerülheted a szabadtéri szárítás során jelentkező kellemetlenségeket, amelyek a mosott ruhákon jelentkezhetnek. Az előlapon található integrált kijelző tájékoztat Téged az aktuális folyamatról vagy beállításokról.

Szárítógép WHIRLPOOL FFT M11 72B EE Oldalnézet
Szárítógép WHIRLPOOL FFT M11 72B EE Jellemzők/technológia

Adj zöld utat az energiatakarékosságnak, amiben segítségedre lesz a kiváló WHIRLPOOL FFT M11 72B EE szárítógép

Szeretnél pénzt megtakarítani, ugyanakkor tisztán és szárazon tudni a ruháidat? Válaszd energiahatékony szárítóinkat. A késleltetett indítás funkcióval a mosott ruhát egy későbbi időpontra időzítheted szárításra, ami így költséghatékonyabb az éjszakai áram fogyasztásával. Ha a szárítógépet az alacsonyabb villamosenergia-tarifára idejére állítod be, csökkentheted az energiaköltségeket. A költséghatékony működésű WHIRLPOOL FFT M11 72B EE szárítógép olyan hőszivattyúval felszerelt, amely hatékonyan visszanyeri a szárítás során keletkező hőt és azt a levegő fűtésére használja fel, ami minimalizálja a hőveszteséget és növeli az energiamegtakarítást.

Válaszd ki a szárítási programot a preferenciádnak megfelelően

A különféle programokat nyújtó WHIRLPOOL szárítógép a szöszök és a finom szőrszálak eltávolításával segít tökéletes állapotban tartani a ruháidat. Egy reggeli kávéfolt az ingeden ne adjon okot az aggodalomra, hogy nem fogsz tökéletesen kinézni egy állásinterjún. Az ing mosása után egyszerűen válaszd ki a gyorsprogramot a szárítógépen, amely rövid időn belül megbízható szárítást garantál.

A kiváló WHIRLPOOL szárítógép műszaki tulajdonságai

A szárítógép alkalmas a nagy mennyiségű ruhát mosó családok számára, mindeközben időt és energiát takarít meg. Az energiatakarékos WHIRLPOOL FFT M11 72B EE szárítógép A++ energiaosztályba sorolt. Éves energiafelhasználása nagyságrendileg 1,61 kWh. A készülék töltetkapacitását illetően 7 kg ruha egyidejű szárítására képes. A szárítógép zajszintje 65 dB. A szárítási hatékonyság kulcsfontosságú tényező a szárítógép kiválasztásakor, mivel ez határozza meg, hogy a szárítógép mennyi nedvességet képes eltávolítani a vizes ruhákból. A figyelemre méltó teljesítményű WHIRLPOOL szárítógép B hatékonysági osztályú, ami azt jelenti, hogy a víz több mint 80 - 89,9%-át kivonja egy normál programon.

A szárítógép energiacímkével kapcsolatos információi:

  • A szárítógép gyártója és modellazonosítója a fejlécben szerepel
  • Energiahatékonysági skála (balra), az adott készülék energiahatékonysági osztálya (jobbra)
  • kWh/annum: éves energiafogyasztás, ami évi 160 ciklusnak felel meg (szárítás heti kb. 3 alkalommal)
  • min/cycle: egy normál ciklus időtartama
  • kg: a mosógép kapacitása kilogrammban; 1 vagy 2 személy számára a háztartásban elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, 4 vagy többtagú család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógép javasolt
  • dB: a készülék maximális zajszintje
  • Az utolsó ábra a kondenzációs hatékonysági osztályt jelzi - ez mutatja meg, hogy mennyi nedvesség távozik a levegőbe, A-tól (leghatékonyabb) G-ig (legkevésbé hatékony)

__________________________________________________________________

A háztartásban egy vagy két személy számára elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, négy vagy többtagú család részére pedig legalább 8 kg kapacitású készülék javasolt. A szárítógépek esetében a hitelesítési tűréshatár minden paraméter esetében (a zajszint kivételével) 6 %-kal magasabb lehet a megadott értékeknél. A zajszint maximális értékének azonban a megadott értékhatáron vagy az alatt kell lennie.

Szárítógép WHIRLPOOL FFT M11 72B EE Energia címke

Méretei:

84,9 × 59,5 × 64,9 cm (ma×szé×mé)

Súlya:

44 kg

Szín:

Fehér

Hatékonyság:

B

Paraméterek

Szárító energiaparaméterei

Töltetkapacitás 7 kg
Hatékonyság B
Zajszint 65 dB
Energiafelhasználás 1,61 kWh
Becsült éves energiafogyasztás 211 kWh/év

Szárítógép színe

Szín Fehér

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Mosógép színe

Szín Fehér
Kód:  WHISET009
Jótállás: 36 hónap
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05