Oldal frissítése

WHIRLPOOL B TNF 5323 OX

4,8 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

WHIRLPOOL B TNF 5323 OX


KOMBINÁLT HŰTŐSZEKRÉNY
Whirlpool B TNF 5323 OX

Teljesen le fog nyűgözni a Whirlpool B TNF 5323 OX kombinált hűtőszekrény. Az új Absolute kategóriás hűtőszekrény, amely még dTEST minősítéssel is rendelkezik. Vezérlése egyszerű az az elektromos gombjainak köszönhetően. A hűtőszekrény a legmagasabb, A+++ energiaosztályú és nagy tárolókapacitással rendelkezik. Végre nem fog gondot okozni, hogy hol tárold mindazt, amire a nagy családodnak szüksége van. Három tároló polccal érkezik: egy általános, egy húsoknak, illetve egy zöldségeknek és gyümölcsöknek. A B TNF 5323 OX típus a csúcstechnológiát hozza el számodra az ételeid frissessége érdekében. 


FŐ JELLEMZŐK
Mivel képes többre az új hűtőszekrény?

  • A+++ energiaosztály
  • Hangjelzés a nyitva hagyott ajtó esetén
  • Megfelelő tárolókapacitás
  • Fresh Control 6. érzék
  • Csendes hűtés és fagyasztás
  • Áramkimaradás esetén is állandó hőmérsékletet tart

6. ÉRZÉK TECHNOLÓGIA
Frissen tartja élelmiszereid

Az új, 6. érzék technológia, állandóan figyeli a hűtőszekrény hőmérsékletét. Amikor eltérést észlel, azonnal jelez a központi irányítórendszernek, amely aktiválja gyors hűtést. Ezáltal az optimális hőfok hamarabb újból felállítható és négyszer tovább tárolhatók az ételek.

SZIMETRIKUS KIALAKÍTÁS
Védelem áramkimaradáskor

A hűtő kiváló védelemmel rendelkezik áramkimaradások esetén. A jó minőségű ajtószigeteléseknek és egyéb technológiáknak hála, akár 17 órán át képes tartani az ideális hőfokot áramkimaradáskor. A hűtőben személyre szabható kialakítású italtárolók vannak. A szimmetriájuknak hála az ajtó balról és jobbról is nyitható.

SZUPER HŰTÉSI FUNKCIÓ
Gyorsan visszaállítja a hőfokot

Ha az ideálistól eltérő hőmérsékletű termék kerül a hűtőszekrénybe, gyorsan korrigálja a hőfokot az optimálisra, így az élelmiszerek tovább eltarthatók. További előnyként pénzt takarítasz meg vele.

A+++ ENERGIAOSZTÁLY
Időt és pénzt takarít meg neked

Az A+++  energiaosztályú hűtőszekrényeket azoknak ajánljuk, akik időt és pénzt akarnak megtakarítani. Ennek a technológiának hála kevesebb energiát fogyaszt a hűtő és időt takarít meg, amelyben működne.

A TESTRESZABÁS SZABADSÁGA
Minden felhasználónak ideális

Több hely kell az italoknak nyáron? Hűtened kell a karácsonyi vacsora maradékát? Használd az állítható polcokat, szabd személyre Whirlpool hűtődet úgy, ahogy neked ideális.

LED MEGVILÁGÍTÁS
Fényesen megvilágított ételek

A LED-es megvilágítással a teljes hűtőtér megvilágítható. Ez jobb látványt tár eléd és könnyebben megtalálhatod, amit keresel.

FRESH BOX
Frissen tartja a húsokat és halakat

A különleges, FRESH BOX felirattal ellátott tárolórekeszben ideális a hőmérséklet húsok, halak, friss zöldségek és gyümölcsök tárolására. A hűtő garantálja, hogy ebben a hőmérséklet 0 °C (-1 °C-tól +2 °C-ig).

NOFROST
Meggátolja a jegesedést

A NoFrost rendszer egyedi, ételeid tárolására ideális közeget hoz létre. A NoFrost rendszernek két feladata van: megfelelő páratartalmat tart fenn, hogy ne száradjanak ki az ételeid, ugyanakkor meggátolja a jégképződést a belső falakon.


TÖBB HELY ÉS LEHETŐSÉG AZ ÉTELEK TÁROLÁSÁRA

Ez a hűtőszekrény el fog kényeztetni

A 6. érzék gondoskodik a legjobb körülményekről ételeidnek. Minden hőmérséklet-ingadozást észlel és gyorsan visszaállítja az optimálisat. Hosszú időn keresztül garantálja a frissességet és a polcidőt, így a termékek élettartama akár 25 %-kal is hosszabb, mint ezzel a technológiával nem rendelkező hűtők esetében. Többé nem felejted nyitva az ajtót. Ha nyitva marad a hűtő ajtaja, akkor hangjelzéssel figyelmeztet majd. A B TNF 5323 OX modell hőmérséklet-védelemmel rendelkezik, amely áramkimaradás esetén is fenntartja a megfelelő hőfokot. Hangjelzés figyelmeztet arra, ha túl magas a belső hőmérséklet. A hűtőszekrény NoFrost technológiával érkezik, fagyálló rendszerrel, amely fenntartja a belső páratartalmat. Nem képződik jég a belső falakon és nincs szükség kézi leolvasztásra sem. A Multiflow rendszernek hála egyenletesen hűti az ételeket az egész hűtőszekrényben, így nem fog más hőmérsékletre hűteni termékeket a hűtő egyes pontjain.


Paraméterek

Design

Design Klasszikus

Hűtőszekrény típusa

Hűtőszekrény típusa Kombinált
Fagyasztó elhelyezése a hűtőszekrényben Lent
Hűtőszekrény modell típusa Szabadon álló modell

Hűtőszekrény funkciói

Hűtőszekrény tulajdonságai LED világítás
Hűtőszekrény hűtése és fagyasztása Zero zone, Szuper hűtés, Szuper fagyasztás, Önleolvasztó fagyasztó
Hűtőszekrény speciális funkciói No Frost
Hűtőszekrény ajtajának megfordítása igen
Hűtőszekrény nyitási iránya Választható nyitási irány
Hűtőszekrény klímaosztály SN, N, ST, T

Hűtőszekrény belső elrendezése

Hűtőszekrénypolcok száma
Hűtőszekrény fagyasztórekeszeinek száma
Hűtőszekrény teljes hasznos térfogata 450 l
Hűtő fagyasztási kapacitása 24 óra alatt 12 kg

Hűtőszekrény színe

Hűtőszekrény színe Ezüst

Hűtőszekrény méretei

Hűtőszekrény magassága 196 cm

Hűtőszekrény tömege

Hűtőszekrény tömege 84 kg
Kód:  WHCHL004
Termékszám:  BTNF5323OX
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20