Oldal frissítése

Whirlpool AKP 671 IX

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Whirlpool AKP 671 IX

Egyedülálló multifunkciós sütő Whirlpool AKP 671 IX beleesik egy sor nagyon sikeres vesz tervezési eszközök, amelyek jellemzik a rendszeres vonalak és négyszögletes rozsdamentes acél korláttal. A sütő beépítésre tervezték, és beleesik energia osztály. Megjelenés sütő emellett kiemelte az óra megjelenítését. Miután a fél gomb, amely lehetővé teszi, hogy hozzanak egy sütő funkció. Karbantartás a sütő nagyon egyszerű, köszönhetően a katalitikus lemez két oldalán az ajtót és a felszínen a smart-tiszta lesz tiszta magát! Kezelés forró sütőlapokra megkönnyíti jelenlétében telescopis, amely lehet vásárolni.
Whirlpool AKP 671 IX ötféle alapvető sütési funkciók, amelyek között megtalálható a meleg levegő grillezés vagy túl gyors felolvasztás. Természetesen ott van a jelenléte egy ventilátor, amely fenntartja az egész sütő hőmérsékletét állandó. Belső térfogata 60 liter, és biztosítja, kényelmes előkészítése és nagyobb húsdarabok vagy terjedelmes sütemények. Hála a jó világítás, nem kell állandóan nyissa ki a sütő, hogy ellenőrizze elkészített ételek, így megakadályozza a kibocsátás a hő. 

Paraméterek

Sütő méretei

Magasság 59,5 cm
Szélesség 59,5 cm
Mélység 56,4 cm

Sütő színe

Szín Ezüst

Sütő felszerelése

Hálózati kábel Igen, csatlakozó nélkül

Sütő energetikai címkéje

Energiaosztály A

Sütő térfogata

Űrtartalom 60 l
Kód:  FBT1755u
Termékszám:  AKP671IX
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20