Oldal frissítése

WalkingPad

WalkingPad előnyök

A masszív futópadok, nehezen mozgatható kardió gépek, továbbá a kezdőknek időbe telik míg elsajátítják a helyes mozgást. Nagyon sokan pedig amúgy is csak gyaloglásra használták őket. Így született meg tehát a WalkingPad ötlete, ami egy kompakt, könnyű, összecsukható gyaloglópad, amely tökéletes a napi kardiózás elvégzésére. Miért jobb a WalkingPad, mint egy mini futópad?

  • Könnyen tárolható.
  • Könnyen hordozható.
  • Némely darab fogódzkodóval is rendelkezik.
  • Befér az állítható magasságú asztal alá

WalkingPad forradalom

Az ülőmunkával kapcsolatos egészségügy kockázatok régóta szolgáltatnak témát az irodai közösségekben. A nemrég induló standing office mozgalom is a WalkinPad malmára hajtja a vizet. Most már abszolút elképzelhető, hogy egy üzleti megbeszélés során letudjuk a napi kardió edzést. Nem kell más hozzá csak egy WalkinPad és egy állítható magasságú asztal.

A WalkingPad további előnye a téli időszakban mutatkozik meg. Amikor jegesek az utak, korán sötétedik és jeges szél fúj, nehéz erőt gyűjteni egy egészségügyi sétához. Ez pedig kötelező annak, aki ülőmunkát végez. Ilyenkor lép színre a WalkingPad, amellyel a 30 pereces gyorsgyaloglás munkaidő alatt is elvégezhető.

WalkingPad típusok

A WalkingPad egyértelműen sikersztorinak számít. A különböző színárnyalatok megjelenésével az otthonod ízléses kiegészítője is lehet. A technikai mutatókat tekintve kicsik az eltérések, mivel gyaloglópadról van szó, a maximális sebesség 9-10 km/h körül mozog.

Paraméterek módosítása
5 termék

WalkingPad

Az egyre elterjedtebb otthoni munkavégzés megnyitotta a WalkingPad felé a sikerhez vezető utat. A gyaloglópadok alapítójaként tekintünk a gyártóra, amely forradalmasította a standing office fogalmát.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20