Oldal frissítése

Vordon

Vordon

Vordon: kiegészítők, amelyeket imádni fogsz

A Vordon egy olyan vállalat, amely a rádiók és autós kiegészítők vezető gyártójaként több mint 12 éve épít bizalmat vásárlói körében. Széles portfóliójával és nagyszerű ár-érték arányával a Vordon termékek az évek során világszerte vásárlók millióit szólították meg. Ma már nemcsak a hétköznapi fogyasztók, hanem a szakemberek is elismerik a Vordont, emellett a termékkínálat folyamatosan fejlődik és bővül. Többek között GPS navigációs rendszerek, innovatív kijelzős rádiók, Android operációs rendszerrel rendelkező rádiók, valamint klasszikus, mechanika nélküli nyomógombos rádiók is megtalálhatók a Vordon portfóliójában.

vordon autórádió

A Vordon autórádiót csatlakoztathatod a mobiltelefonodhoz

A Vordon autórádiók túlnyomó többsége párosítható mobiltelefonnal Bluetooth-on keresztül, még a kijelző nélküli rádiók egy része is. Így szinkronizálhatod a névjegyeidet, fogadhatsz kihangosított hívásokat és zenét játszhatsz le közvetlenül a mobiltelefonodról. A Vordon rádión microSD kártya, USB eszköz vagy AUX kábel segítségével is játszhatsz le zenét.

A Vordon GPS navigációval nem fogsz eltévedni

A Vordon autós navigációk beépített GPS modullal rendelkeznek, így könnyedén eljuthatsz a kívánt címre. Az Android operációs rendszer lehetővé teszi különböző alkalmazások telepítését, amelyek közül az egyik a Google Maps. Ez az alkalmazás ugyanúgy működik, mint a klasszikus GPS navigáció, és nagy előnye az automatikus térképfrissítés, valamint a kerülőutak, forgalmi dugók és balesetek jelentése. Ezenfelül egy klasszikus Vordon GPS navigációt is beszerezhetsz.

vordon gps navigációk
Vordon autórádió kijelző

A Vordon autórádiók nagy, áttekinthető, érintőképernyős kijelzővel rendelkeznek

A Vordon autórádiók nagyméretű érintőképernyős kijelzővel büszkélkedhetnek, amely a nap 24 órájában bármilyen időjárási körülmények és fényviszonyok között is tiszta működést tesz lehetővé. A rádió kezelőrendszerét úgy tervezték, hogy a kijelző kezelése teljesen intuitív legyen. A Vordon rádiók legnagyobb kijelzői 7″ átlójúak, ami maximális tisztaságot és érintésvezérlési pontosságot biztosít.

Mirrorlink - mobiltelefon tükrözése a Vordon autórádióra

A Mirrorlink a Vordon autórádiók különleges funkciója, amely lehetővé teszi, hogy okostelefonodat az autórádió kijelzőjére tükrözze. Így megjelenik az összes releváns alkalmazás, amely jól jöhet vezetés közben, beleértve a Facebookot, a YouTube-ot, a Messengert és a Spotify-t. A Vordon autórádiók kiváló minőségű zenelejátszással is büszkélkedhetnek. Konkrétan egy 4× 60 W-os erősítő és equalizer basszuserősítővel felelnek a tökéletes zenei élményért.

Vordon Mirrorlink

Szeress bele az autódba

Vordon

Paraméterek módosítása
35 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10