Oldal frissítése

Vogel's W50070 32"-55" TV-hez

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Vogel's W50070 32"-55" TV-hez

Szeretnél helyet megtakarítani, miközben új tévédet helyezed el otthonodban? A VOGELS fali konzollal biztonságosan rögzítheted a falra készüléked!

Ez a konzol megbízható rögzítést kínálaz LCD / LED televíziókhoz 32-55" képátló méretig. Rögzítsd TV-készüléked ezzel a stabil tartószerkezettel, amely élethosszig tartó garanciát kínál!

Főbb jellemzők

  • Fix fali konzol 32-55" képátlójú TV-hez
  • Elegáns design
  • A televízióval együtt fényűző hatást kelt
  • Helytakarékos
  • Univerzális rögzítés különböző lyuktávolságokhoz (min. 100 × 100 / max. 400 × 400)
  • Stabil és robusztus szerkezet 50kg teherbírással
  • Minőségi anyagból
  • Élettartam garancia

Kényelmes és barátságos otthon

Ennek a konzolnak köszönhetően televíziód a leginkább megfelelő helyen fog elhelyezkedni. Hangsúlyozd a TV eleganciáját és adj fényűző hatást az egész belső térnek!

Nincs ok az aggodalomra

A háziállatok és a gyermekek biztonságosan mozoghatnak a TV körül. Nincs több kényelmetlen leesés! Ez a konzol Autolock rendszerrel van felszerelve, amely biztonsági retesszel védi a TV-t a nem kívánt veszélyektől. Nem kell aggódnod a kellemetlen balesetektől, amelyek során összetörik a TV!

Egy kis extra

Az audiovizuális kiegészítők fejlesztése és gyártása során szerzett negyven éves tapasztalat garantálja a professzionalizmust és minőségi termékeket. Ez a konzol tehát minden tévékészülék biztonságos rögzítésére vonatkozó kritériumának megfelel. A mellékelt vízmértéknek köszönhetően a konzol mindig a megfelelő síkban helyezkedik el, és minden szükséges szerelési anyag, beleértve a tipliket is, megtalálható a csomagban.


Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Típus

Típus Fali
Min. TV méret 32 "
Max. TV méret 55 " (55 ")
Konstrukció Fix
VESA felfüggesztés 100×100, 400×400

Tulajdonságok

Min. távolság a faltól 2,3 cm
Max. terhelhetőség 50 kg

Tartó súlya

Tartó súlya 1,62 kg
Kód:  VOG005c
Termékszám:  W50070

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10