Oldal frissítése

Vivo

VIVO banner

VIVO - fejlesztés, innováció és csúcsminőség

A VIVO kínai vállalatot joggal sorolják a globális technológiai vezető cégek közé. Az innovációra és fejlesztésre helyezett hangsúlyt nemcsak a mobiltelefonok területén elért számos eredmény bizonyítja, hanem több kutatóközpont is, amelyek olyan fejlett városokban találhatók, mint Tokió, Peking és San Diego. Így a VIVO mobiltelefonok mindig is a haladás és az új lehetőségek felfedezésének vágyát mutatták be. Az integritás, a csapatszellem, a minőség vagy az ügyfélközpontúság a VIVO alapértékei, amelyeket ma már világszerte több mint 30 országban több millió ügyfél tapasztal nap mint nap.

VIVO telefon

VIVO - haladás határok nélkül

A VIVO története világelsőségek sora. Az első beépített Hi-Fi chip, a kor legvékonyabb telefonja, az első beépített ujjlenyomat-olvasóval ellátott kijelző - ezek mind a VIVO telefonokban voltak először megtalálhatóak. Így nem csoda, hogy még ma is a legfejlettebb eszközök közé tartoznak, egyre több lehetőséggel, ami a felhasználói élmény javítására szolgál. 5G hálózat, mesterséges intelligencia, fotótechnológia, Hi-Fi hangminőség vagy az intelligens személyi asszisztens Jovi. Próbáld ki a VIVO telefonokat, és tapasztald meg a jövő érintését még ma.

VIVO X sorozat

A VIVO X Series telefonok a legigényesebb mobilfotósok kívánságait is teljesítik. A zászlóshajó VIVO X60 Pro trendi dizájnnal, gyönyörű kijelzővel, kompromisszumok nélküli teljesítménnyel és mindenekelőtt a ZEISS-szel zseniális együttműködésben létrehozott fotórendszerrel büszkélkedhet. Az egyedülálló Gimbal Stabilization 2.0-nak és az öttengelyes VIS videostabilizálásnak, az Ultra HD felvételi funkciónak, az ultramagas fénykibocsátásnak és a zajcsökkentő algoritmusnak köszönhetően elfelejtheted az elmosódott fotókat és videókat. A VIVO X sorozatú telefonokkal tökéletesek lesznek a pillanatképeid is.

VIVO x50 pro telefonok
VIVO y20 telefonok

VIVO Y sorozat

A VIVO Y egy technológiával teli telefon nagy teljesítményű, hosszú akkumulátor-üzemidővel, elegáns testtel és csúcsminőségű kivitelezéssel rendelkezik. A legújabb VIVO Y72 és Y52 modellek vékony keretekkel, nagy felbontású kijelzőkkel, 5G támogatással, Super HDR-rel, valamint EIS-szel ellátott, nagy teljesítményű kamerarendszerrel vannak felszerelve. A VIVO Y72 lenyűgöző dizájnját a matt ezüstös kivitel hangsúlyozza, míg a Dream Glow változat a gyémánt csillogását idézi.

>
Paraméterek módosítása
48 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20