Oldal frissítése

VIKING

viking

VIKING: Mindenkinek szüksége van néha egy kis feltöltődésre!

A VIKING Technology elsősorban minden alkalomra alkalmas töltőeszközök gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Emellett napelemes biztonsági kamerákkal, kültéri LED világítással, napelemekkel és sok más elektronikai kiegészítővel is ellátja a piacot. A VIKING az áruk tekintélyes szintjét képviseli és büszke arra is, hogy termékeihez közvetlenül a Cseh Köztársaságban biztosít hivatalos szervizszolgáltatást. Olyan termékeket keresel, amelyek nem hagynak cserben? Válaszd a VIKING-et.

  • Kiváló minőségA VIKING számára a kiváló minőség és a megbízhatóság a legfontosabb.
  • Energiát mindenkinekMindenkinek szüksége van néha egy kis töltésre, a VIKING-nek is!
  • Hivatalos szervizSzervizcsapat a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában és Magyarországon is. Javítás, tanácsadás, ami mindig elérhető a számodra!
viking napelemes töltés útközben

Ne pazarold az energiát útközben, válaszd a VIKING-et

A mai világban minden kis és nagy eszköznek egyre több energiára van szüksége. Légy mindig felkészült! A VIKING termékei minden elektronikus eszközt működésben tartanak, még akkor is, ha nincsenek hálózaton. Akár családi kiránduláson vagy, akár a kertben ünnepelsz, netán horgászat közben pihensz, nem kell aggódnod, hogy kifogy az áram. Válassz a VIKING termékek széles kínálatából.

VIKING mindenkinek

A VIKING tartozékok széles választéka megfizethető áron mindenki számára energiát jelent. Szerezz be okos USB töltőket, hogy ne kelljen többé harcolnod otthon egy szabad konnektorért. Választhatsz a számítógépekbe és okostelefonokba egyaránt behelyezhető USB flash meghajtók közül is, amelyekkel bármikor és bárhol biztonsági mentést készíthetsz az adataidról.

viking töltők
viking biztonsági kamerák

VIKING - a biztonság az első

A VIKING kültéri LED-es lámpák teljes áttekintést nyújtanak arról, hogy mi történik az otthonod körül. Ezek a lámpák napenergiával töltik fel magukat, és a mozgásérzékelőknek köszönhetően mindig megvilágítják az utat. A biztonságérzet növelése érdekében a VIKING napelemes kamerák folyamatosan figyelik a helyzetet az ajtó előtt, és lehetővé teszik, hogy kommunikálj a vendégekkel.

 VIKING - dolgozz az energiával

Mikor máskor van szükséged több energiára, mint a munkád során. Bízz a VIKING termékeiben, amelyek lehetővé teszik, hogy kényelmesen dolgozhass az irodán kívül is. A laptop power bank biztosítja, hogy útközben is elegendő energiával rendelkezz, a VIKING vezeték nélküli mikrofonok pedig segítenek az online megbeszélések, webináriumok és videofelvételek lebonyolításában.

viking munka akkumulátorok
Paraméterek módosítása
108 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15