Oldal frissítése

Victrola

Victrola lemezjátszó

Victrola - vintage egy csipetnyi modernitással

A Victrola amerikai vállalatot 1906-ban alapították a Victor Talking Machine Company részeként. Azzal, hogy a fonográfot egy elegáns fából készült szekrénybe helyezték, a Victrola egy olyan korszakot nyitott meg, amelyben a fonográfok a zeneforrás mellett dekoratív bútordarabokká is váltak. Több mint 110 évvel később a Victrola, amely ma már az Innovative Technology része, vintage megjelenésű, kiváló kézműves kivitelezésű és páratlan hangminőségű lemezjátszókat kínál, amelyek olyan tulajdonságokkal bírnak, amelyeket minden generáció zenekedvelői értékelni fognak.

Victrola VTA 270B lemezjátszó

Victrola fa lemezjátszók - időtlen klasszikusok

A Victrola retro fa lemezjátszói a hagyományos megjelenés és a modern technológia kombinációját nyújtják. Engedd magad a nosztalgia hullámai által magával ragadni a bakelitlemezek összetéveszthetetlen hangjával, vagy hangolódj a 21. századi zenére a Bluetooth vezeték nélküli technológiával a beépített CD lejátszónak vagy a 3,5 mm-es audiocsatlakozónak köszönhetően. A Victrola Nostalgic és Wood sorozatú lemezjátszói a remekül illeszkedő fadoboz mellett FM rádiót, minőségi hangszórókat és távirányítót is kínálnak.

Victrola bőröndös hordozható lemezjátszók

A Victrola Suitcase és a Victrola Parker lemezjátszók hordozható kialakításúak, stabil fogantyúval, sztereó hangszórókkal és számos modern kiegészítővel. A klasszikus "bőröndben" egy bakelitlemez-lejátszó található, amely három lejátszási sebességgel, 3,5 mm-es jack csatlakozóval vagy sztereó RCA-csatlakozókkal rendelkezik. A vezeték nélküli streaminghez Bluetooth is rendelkezésre áll. A tökéletes hangzás és a stílusos kialakítás elismerést fog kiváltani, bárhová is viszed a Victrola Suitcase Series lemezjátszót.

Victrola VTA 810B lemezjátszó
Victrola VM 130 lemezjátszó

Victrola Retro és Modern sorozatú lemezjátszók

A Victrola Retro lemezjátszók az igazi retro szerelmeseinek készültek, mivel a Victrola Retro lemezjátszók a kedvenc lemezeidhez időtlen dizájnt hoznak, amelyekben a kifinomult részletek és kiváló hangvisszaadás is rejtőzni fognak. A lemezfelvevővel a bakelit zeneszámokat digitális MP3 formátumba is konvertálhatod. A Victrola Modern lemezjátszók modern dizájnban kaphatóak és erőteljes sztereó hangszórókkal rendelkeznek.

Gramofony Victrola – historie společnosti
Paraméterek módosítása
19 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15