Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Vention

Vention tartozékok

Vention - egyértelmű választás az audio-, video- és kábel kiegészítők terén

A Vention vezető márka az audio-, video- és hálózati megoldások kiegészítőinek területén. Büszke termékeinek kiváló minőségére és a vásárlók maximális elégedettségére. A 2011-es alapítása óta a Vention számos nemzetközi minősítést kapott, és több mint 600 szabadalommal rendelkezik, amelyek innovatív formatervezést és fejlett technológiákat takarnak. Ennek eredményeképpen a termékválaszték nagyon népszerű, és folyamatosan bővül vagy javul.

Vention audio és videó

Vention - audio és videó kábelek

A Vention tartozékok és kábelek széles választékát kínálja az eszközök csatlakoztatásához a legjobb audiovizuális élmény érdekében. A különböző kialakítású összekötő kábelek, reduktorok vagy adapterek minden típusa mellett találsz HDMI-kapcsolókat vagy USB-porttal ellátott külső hangkártyákat is. A Vention termékek gyors hang- és képátvitelt tesznek lehetővé kiváló minőségben.

Vention USB és Ethernet kábelek a villámgyors adatátvitelhez

A Vention patch és Ethernet kábelek kategóriájukban a legjobbak közé tartoznak a piacon. Az akár 40 Gbps átviteli sebességű SSTP 8-as kategóriájú kábelek nemcsak a cégnél, hanem otthon is értékesnek bizonyulnak. A 3. generációs univerzális USB-kábelek vagy az USB-C hatékonyabb töltési és akár 200 MB/s átviteli sebességgel rendelkező USB-kábelek az okoseszközöket kötik össze. A Vention kábelekkel időt spórolhatsz és megspórolhatsz pár idegeskedést.

Vention kábelek
Vention USB tartozékok

Egyéb Vention tartozékok

A Vention nem csak kábeleket kínál, hanem memóriakártya-olvasókat, Bluetooth-adaptereket és USB-elosztókat is, amelyekkel több eszközt is tölthetsz és csatlakoztathatsz. Mindemellett a kábelrendezéshez is vannak eszközök, például kábelkötegelők és kábeltartók. Bármilyen Vention kiegészítőt is választasz, mindig funkcionális kialakítású és minőségi garanciával rendelkező terméket kapsz.

Paraméterek módosítása
1692 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15