Oldal frissítése

VENTA AS150 AirSense PRO

128 990 Ft

VENTA AS150 AirSense PRO

Az Airsense PRO segít az optimális levegő minőség biztosításában

A VENTA AS150 AirSense PRO érzékelőt a beltéri klíma és a levegőminőség mérésére tervezték. Segítségével könnyen létrehozhatsz egy olyan ökoszisztémát, amely a levegő minőségére összpontosít. Engedd, hogy az AirSense PRO vezérelje VENTA légtisztítód vagy légmosód!

A VENTA AS150 AirSense PRO legfontosabb jellemzői

  • Beltéri klíma és levegőminőség mérésére szolgáló érzékelő
  • A levegőben lévő anyagok valós idejű ellenőrzése és elemzése 8 érzékelőn keresztül
  • A PM1.0, PM2.5, PM10, szén-dioxid, formaldehid, gázok, VOC-k, páratartalom és hőmérséklet mérése alkalmas
  • A mért értékeket a LED csík színe jelzi
  • A mért értékekkel kapcsolatos információk a Venta Home mobilalkalmazásban követhetők nyomon
  • A VENTA AS150 AirSense PRO otthoni használatra alkalmas
  • Szín: fehér
  • Méret: 20,7 × 8,4 × 2,8 cm

A VENTA AirSense PRO figyeli a legfontosabb értékeket

A VENTA AirSense PRO valós idejű érzékelő 8 érzékelőn keresztül figyeli és elemzi a levegőben lévő szennyező anyagokat, mint például a PM1.0, PM2.5, PM10, szén-dioxid, formaldehid, gázok, VOC-k, páratartalom és hőmérséklet.

LED kijelző a levegő minőségének jelzésére

A mért értékeket a VENTA AirSense PRO érzékelőn a LED csík színe jelzi. Az optimális értéket kékkel, míg az elfogadható minőséget sárgával jelöljük. A kritikus értéket a szalag vörösödése jelzi.

A Venta Home alkalmazásban nyomon követheted a levegő állapotát

A mért értékeket kényelmesen nyomon követheted a Venta Home mobilalkalmazásban, amelyet egyszerűen telepíthetsz okoseszközre. Aktiválhatsz olyan üzemmódot is, amelyben a mért értékek alapján egy kompatibilis légtisztítónak adod át a vezérlést. Mindez biztosítja a magas levegőminőséget otthonodban. 

A VENTA AirSense PRO önállóan is működik

Az AirSense PRO érzékelő a Wi-Fi modemmel rendelkező Venta termékekhez vásárolható meg. De ha nincs légtisztító/légmosó készüléked, ne ess kétségbe! A VENTA AirSense PRO képes önállóan is működni, és információt nyújt az aktuális levegőminőségről. Az alkalmazásban a mért értékek elemzését, valamint az egészségesebb levegőre vonatkozó ajánlásokat láthatod. 


Kód:  VENPC008
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8915000

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15