Oldal frissítése

Vélemények: TP-LINK EAP225

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) TP-LINK EAP225 témával kapcsolatban? Nálunk 16 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) TP-LINK EAP225 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) TP-LINK EAP225 megvásárlása után te is írsz értékelést.
TP-LINK EAP225 - WiFi Access point
TP-LINK EAP225
Szállításra kész > 5 db
34 290 Ft
Kosárba
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 09. 26., változat: TP-LINK EAP225
Árösszehasonlítóból származó értékelés
5 pont : )
felhasználó barát
nem találtam
0 ×Jelentés
Jan, Krásná (okres Cheb)flag
Értékelve: 2023. 05. 13., változat: TP-LINK EAP225
Hitelesített vásárlás
Úgy működik, ahogy kell.
Nem volt PoE adatkábel a csomagban (valószínűleg az én hibám, el kellett volna olvasnom a csomag tartalmát).
0 ×Jelentés
Vladimír, Praha 10 Kolovratyflag
Értékelve: 2020. 09. 04., változat: TP-LINK EAP225
Hitelesített vásárlás
Pontosan ezt kerestem. Egy olyan hozzáférési pont, amely képes a WiFi forgalmat VLAN-okra osztani, és lehetővé teszi a tűzfalhoz való hozzáférést a hálózat más részeihez közvetlenül az útválasztómon.
A hozzáférési pont webes felületen keresztül történő kezelése szintén örömteli, nincs szükség speciális szoftver telepítésére. Ha sok ilyen hozzáférési pontot tervez telepíteni, természetesen lehetőség van menedzsment szoftver telepítésére, akár Linuxra is, ami mindenképpen nagy előny a rendszergazdák számára.
Lehetővé teszi a különböző sebességű eszközök csatlakozásának optimalizálását, a teljes átviteli sebesség radikálisan megnő.
Az otthoni hálózaton keresztül nem jelent problémát a 450 Mbit/s valós átviteli sebesség elérése.
Az Ubiquiti hozzáférési pontokkal ellentétben a webes felület egyszerűvé és problémamentessé teszi az üzembe helyezést és a kezdeti beállítást. Nem tudtam rávenni az Ubiquiti-t, hogy működjön, még két napnyi kemény próbálkozás után sem. A TP-Link EAP225-öt fél nap alatt teljesen beüzemeltem és működőképessé tettem, beleértve a VLAN-okat és minden mást is.
Aki VLAN telepítést tervez, meglepődhet, ha megtudja, hogy a webes felület eléréséhez címkézetlen alhálózatot kell használnia, még akkor is, ha az SSID-k mindegyike címkével van ellátva. Röviden, vagy fel kell oldania az egyik alhálózat címkéjét, vagy létre kell hoznia egy új, címke nélküli alhálózatot az útválasztón.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15