Oldal frissítése

Vélemények: Stimex Camp Green Liquid

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Stimex Camp Green Liquid témával kapcsolatban? Nálunk 11 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Stimex Camp Green Liquid termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Stimex Camp Green Liquid megvásárlása után te is írsz értékelést.
Stimex Camp Green Liquid - Tisztítószer
Stimex Camp Green Liquid
Szállításra kész > 10 db
4 590 Ft
Kosárba
Miroslav, Liberec 1flag
Értékelve: 2023. 08. 14., változat: Stimex Camp Blue Liquid
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Jó ár és minőség
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 02. 12., változat: Stimex Camp Green Liquid
Hitelesített vásárlás
Azért vettük, mert az egy adagra jutó kedvező ár miatt. Nem tudom, de a WC-nek nagyon büdös volt, amikor ennyi terméket lenyeltem. A Thetford tablettákhoz képest sokkal rosszabbul működik, és a végén még hozzáadtuk a terméket, és sokkal többet használtunk, és még mindig nem segített.
Kedvező ár 10,- CZK adagonként 20 literes tartályig
A WC-nek büdös volt
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05