Oldal frissítése

Stimex Camp Green Liquid

4,7 11 értékelés
4 890 Ft

Stimex Camp Green Liquid

A Stimex Camp Green Liquid egy környezetbarát WC-folyadék koncentrátum, amelyet kifejezetten a vegyi WC-k szennyvíztartályaihoz fejlesztettek ki. Lebontja a kellemetlen szagokat és baktériumokat, valamint megakadályozza a gázképződést. Biológiailag lebomlik, és meghosszabbítja a tartály élettartamát. A csomag 25 adaghoz elegendő, amennyiben 20 literes szennyvíztartályhoz 100 ml-t használsz. A Stimex Camp Green Liquid tisztává és friss illatúvá varázsolja a vegyi WC-t.

A Stimex Camp Green folyékony koncentrátum legfontosabb jellemzői

  • Környezetbarát folyékony koncentrátum
  • Kifejezetten vegyi WC-szennyvíztartályaihoz fejlesztették
  • Eltávolítja a kellemetlen szagokat és baktériumokat, valamint megakadályozza a gázképződést
  • A Stimex Camp Green Liquid egy biológiailag lebomló folyadék
  • A csomag 25 adaghoz elegendő

Környezetbarát, folyékony Stimex koncetrátum

A Stimex Camp Green Liquid 2,5 literes biológiailag lebomló folyadék az összes vegyi WC-ben használható. Tökéletesen lebontja a kellemetlen szagokat és baktériumokat, miközben megakadályozza a gázképződést.


Kód:  SPTstim005
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8713294001340

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05