Oldal frissítése

Vélemények: Roborock Auto Empty Dock, fehér

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Roborock Auto Empty Dock, fehér témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Roborock Auto Empty Dock, fehér termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Roborock Auto Empty Dock, fehér megvásárlása után te is írsz értékelést.
Roborock Auto Empty Dock, fehér - Külső dokkoló
Roborock Auto Empty Dock, fehér
Megszűnt
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 03. 21., változat: Roborock Auto Empty Dock, fehér
Hitelesített vásárlás
Igazán praktikus, nem kell szaladgálni a porszívó portartályaval külön. Átlagban heti 2x takarítok egy 50 m2-es lakást és szerintem fél év után kell csak cserélni a porzsákot. Érdemes porzsákkal használni, mert így még tisztábban lehet vele dolgozni.
Nem tudok ilyet.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10