Oldal frissítése

Vélemények: Philips OneBlade 360 QP2730/20

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Philips OneBlade 360 QP2730/20 témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Philips OneBlade 360 QP2730/20 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Philips OneBlade 360 QP2730/20 megvásárlása után te is írsz értékelést.
Philips OneBlade 360 QP2730/20 - Trimmelő
Philips OneBlade 360 QP2730/20
Pillanatnyilag nem elérhető
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 10. 29., változat: Philips OneBlade 360 QP2730/20
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Több márkás, drágább borostanyíró után gondoltam, veszek egy X-szel kezdődő kínai márkát, abban soha nem csalódom. De ezt a Philips nyírót is nézegettem már egy jó ideje, és mivel nagyon akciós ára volt az Alza-ban, ezt rendeltem le. Az is szempont volt, hogy kicsi, így utazáskor sokkal könnyebb a csomagban helyet találni számára. Nagyon jól tettem, hogy ezt rendeltem meg, nem is mertem volna gondolni rá.
Finoman vág, ügyesen kontúroz, nagyon jó a borosta-nyírója, testszőrzetre is kiváló (a gumi feltét nélkül sem sérti fel a bőrt) , kifejezetten bőrbarát. Gyorsabban és pontosabban haladok vele, mint az eddigi 25e ft körli készülékeimmel. Jó az akksi-ideje. Fül- és orrszőrzet nyírásra is jobb, mint eddig bármi, amit próbáltam. Összességében kellemesen többet kaptam, mint amire számítottam.
- Még mindig nem USB töltés a mai korban, ez már ciki. Ráadásul emiatt plusz egy töltőt kell vinnem utazáskor (már ha kell, egy feltöltéssel szinte mindenhova elég lehet).
- Sehol nem emelik ki, bár én rendelés előtt rátaláltam, hogy kb. 4 havonta újabb, kb 5. 000 Ft lesz penge csere. Ha így számolom mondjuk 4 éves távon, az plusz 60e Ft. 70-80e Ft-ért már ultra-komoly vágókat találsz a piacon, önélezős pengékkel. Innen nézve már más ligában játszik ár/érték arányban, és nem tudom, megéri-e, mivel nem nézegettem alternatívákat annyiért.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05