Oldal frissítése

Vélemények: Niceboy VOICE Call BT

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Niceboy VOICE Call BT témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Niceboy VOICE Call BT termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Niceboy VOICE Call BT megvásárlása után te is írsz értékelést.
Niceboy VOICE Call BT - Mikrofon
Niceboy VOICE Call BT
Utolsó 2 termék a raktáron
11 690 Ft
Kosárba
Libramentum a. s., Prostějovflag
Értékelve: 2022. 03. 31., változat: Niceboy VOICE Call BT
Hitelesített vásárlás
Minden igyekezet és a gyártóval való kapcsolatfelvétel ellenére sem sikerült megszakítanunk a kommunikációt az Asus PN41-es modellje, majd a Samsung Galaxy S21 Ultra Mini PC-je között. Ezen a két készüléken csak valami morgás van. Másrészt a mikrofon a Dell Inspiron 14z Grey Touch készüléken is működik. Mivel a már említett Asus Mini PC-t vettük, visszatérünk.
Hangos és jó minőségű hang, videohíváshoz elegendő
Az ASUS Mini PC és a Samsung Galaxy S21 Ultra nem rendelkezik mikrofonnal
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20