Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Niceboy VOICE Call BT

1,3 3 értékelés
11 690 Ft

Niceboy VOICE Call BT

A VOICE Call BT egy precízen megmunkált mikrofon és hordozható hangszóró a Niceboy-tól. A Bluetooth 5.0-nak köszönhetően kiváló minőségű vezeték nélküli hangátvitelt biztosít, és a 3,5 mm-es jack csatlakozóval ellátott AUX-kábelt is használhatod. A megbízható, minden irányban működő mikrofon 360°-os sugarú körbe, akár 5 méteres hatótávolságban minden hangot érzékel. A kezelőszervek a mikrofon testén találhatók, így a kezelés nagyon egyszerű és gyors. A Niceboy VOICE Call BT mikrofon kiváló minőségű újratölthető akkumulátorral rendelkezik, amely egyetlen feltöltéssel akár 10 órás működéshez elegendő energiát biztosít.

Niceboy VOICE Call BT

Legfőbb jellemzők

  • Konferenciamikrofon és hangszóró
  • Vezeték nélküli kapcsolat Bluetooth 5.0-n keresztül
  • AUX csatlakozás lehetősége 3,5 mm-es aljzattal
  • Körirányú, 360°-os hangfelvétel
  • Hangfelvétel akár 5 méteres távolságban
  • Hangszóró teljesítmény 5 W
  • Zenelejátszás
  • A mikrofon házán lévő kezelőszervek
  • 10 órán át üzemképes akkumulátorok

Körirányú mikrofon a megbízható hangrögzítéshez

A Niceboy Voice Call BT a mindenirányú mikrofonnak köszönhetően megbízhatóan rögzíti az összes hangot 360°-ban, 5 m-ig. Ideális eszközt kínál üzleti konferenciahívásokhoz, de családtagokkal és barátokkal folytatott hívásokhoz is.

A Niceboy Voice Call BT hordozható hangszóróként használható

A kiváló minőségű konferenciahívó eszköz mellett a Niceboy Voice Call BT hordozható hangszóróként is használható zenelejátszáshoz. Tiszta és erőteljes hangot ad, bárhová is viszed.

Minőségi hangátvitel Bluetooth 5.0 technológiával

A Niceboy VOICE Call BT a Bluetooth 5.0 technológiát kínálja a korlátlan zenehallgatáshoz. Kiváló minőségű hangátvitelt kapsz késedelem és bosszantó zaj nélkül. A hangszóró a Bluetooth mellett 3,5 mm-es jack csatlakozóval ellátott AUX kábellel is csatlakoztatható. Egyetlen feltöltéssel a Niceboy VOICE Call BT akár 10 óráig is üzemképes.

Niceboy VOICE Call BT praktikus vezérléssel

A mikrofon házán található kezelőszerveknek köszönhetően a kezelés nagyon egyszerű és gyors. A Niceboy VOICE Call BT segítségével könnyedén hallgathatsz zenét és fogadhatsz hívásokat anélkül, hogy módosítanod kellene a számítógép beállításait. Minden szükséges beállítás egyetlen kattintással elvégezhető.

A csomag tartalma

  • Niceboy VOICE Call BT
  • Mikro USB-kábel töltő- és adatkábel
  • Audio kábel 3,5 mm-es csatlakozóval
  • Használati útmutató

Paraméterek

Mikrofon tulajdonságai

Működési elv Dinamikus
Irányjellemző Gömb
Mikrofon típusa Konferencia
Min. frekvencia 120 Hz
Max. frekvencia 15 000 Hz
Impedancia 4 Ohm
Érzékenység -38 dB

Csatlakozás

Csatlakozás 3,5 mm Jack, Bluetooth

Tulajdonságok

Alkalmas Beszéd

Méret

Szélesség 113,26 mm
Magasság 180,72 mm
Mélység 72,6 mm

Tömeg

Tömeg 426 g
Kód:  NCB060a2b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  voice-call-bt
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15