Oldal frissítése

Vélemények: LAMAX W9.1

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) LAMAX W9.1 témával kapcsolatban? Nálunk 54 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) LAMAX W9.1 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) LAMAX W9.1 megvásárlása után te is írsz értékelést.
LAMAX W9.1 - Kültéri kamera
LAMAX W9.1
Szállításra kész > 5 db
60 990 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 04. 22., változat: LAMAX W9.1
Hitelesített vásárlás
A kamera már másnap megérkezett. Még egy teljesen laikus is képes működtetni. A memóriakártya és a töltőnyílások kinyitásakor óvatosan kell eljárni.
könnyen kezelhető
rengeteg tartozék
minden működőképes
tömeg
0 ×Jelentés
Václav, Týn nad Vltavouflag
Értékelve: 2024. 04. 09., változat: LAMAX W9.1
Hitelesített vásárlás
Betölti a célját, elég sok serepett van hozzá, de a műanyag akkuajtó és a csatlakozók egy év után eltörtek a kanyarban, pedig nem úgy bántam vele, mint a ****.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 12. 30., változat: LAMAX W9.1
Hitelesített vásárlás
Egyre romló minőség, minden értelemben, 1 év után az ajtók kettétörtek a feszes szigetelés miatt, a vásárlás után másfél évvel széthullott az akkucsatlakozó. 9W-t cseréltem le erre, hiba volt, mert "továbbfejlesztették". Vásárlás legföljebb +3 év kiterjesztett garanciával!
Vízálló
1 év után szoftverhibák, idő elállítódás véletlenszerűen
az ajtók kíméletes használattal is törnek
a kamera képe folyamatosan romlik
az egyik akku szétdurrant, szerencsére nem a készülékben
az egyik akku csatlakozó egyszerűen kihullott a helyéről, pedig ritkán cseréltem akkut, és mindig megfelelően helyeztem be
ennyi pénzért hulladék
0 ×Jelentés
Antonín, Praha 4flag
Értékelve: 2023. 10. 10., változat: LAMAX W9.1
Hitelesített vásárlás
Nagyon rossz minőségű termékfeldolgozás Megnézheti például a youtube értékeléseket https://youtu. be/Ug_x9swJRmA? si=ty6_zWWWdYzm-z_WK
A csatlakozók ajtaja megrepedt, a kamera azonnal visszatért.
0 ×Jelentés
Lukáš, Praha 10flag
Értékelve: 2023. 09. 06., változat: LAMAX W9.1
Hitelesített vásárlás
Minőségi
Betölti a célokat
Nem akad el vagy melegszik fel, mint egy GoPro
Semmi
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 09. 06., változat: LAMAX W9.1
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Szeretem a szabadtéri tevékenységeket, és a Lamax W 9.1 nélkülözhetetlen számomra. Sokk- és vízálló, így bárhová magammal vihetem.
Évekkel később újra átélhetjük az élményt.
Szép kamera kialakítás
Eredeti tartalmakat készítek a YouTube és az Instagram számára.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 09. 03., változat: LAMAX W9.1
Hitelesített vásárlás
2022 szeptemberében vásároltam és csak 10 napig használtam a tengerparton, egy év után kivettem a fényképezőgépet a dobozból, hogy feltöltsem az akkumulátort, és azt találtam, hogy a fényképezőgép körüli műanyag több helyen megrepedt, és töredékek maradtak a kezemben, a következő alkalommal erő nélkül akartam eltávolítani az akkumulátort, és a műanyag ajtó is letört. Bár az ára érdekes, a kamera teljesen rossz minőségű műanyagokkal rendelkezik, és ez használhatatlanná teszi a kamerát.
Ára
teljesen rossz minőségű műanyag
0 ×Jelentés
Jaroslav, Kájovflag
Értékelve: 2023. 07. 23., változat: LAMAX W9.1
Hitelesített vásárlás
Az ünnepekre vettem. az első áztatás után meghalt. panaszra, csere történt. Ma, 10 hónap után kivettem a dobozból, és amikor levettem a fóliát, azt találtam, hogy a keret három helyen megrepedt. Egyébként a kerékpáros forgatás próbája. kép nem sok még 4K és hang mekomentuji. Még bekapcsolt zajcsökkentéssel is csak a szél hangját hallja vezetés közben. Összességében semmiképpen nem ajánlom a terméket.
nincs
gyenge képminőség
gyenge hangminőség
kidolgozás
0 ×Jelentés
Jan, Praha 4flag
Értékelve: 2023. 06. 22., változat: LAMAX W9.1
Hitelesített vásárlás
A fényképezőgépet egyszer használták a nyaraláson, majd megtisztították, és most a következő nyaraláshoz való ellenőrzéskor sérülést találtak a HDMI-borításon és az akkumulátoron. Mindkét bemenet nyitott max. Háromszor, és máris megrepedt. Számomra rossz minőségű anyag. Inkább egy másik fényképezőgépet szeretnék, ami tényleg tartós lesz.
nincs
0 ×Jelentés
Pavel, Ústí nad Labemflag
Értékelve: 2023. 06. 05., változat: LAMAX W9.1
Hitelesített vásárlás
Emberek, ne vegyék be. mert elkövettem a hibát, a kép "fizzes" minden felbontás beállításánál A wifi nem is működik kb. 3,5 méterről. a kapcsolat vége. tábla az útban. kapcsolat vége = használhatatlan fából készült mászófalon használtuk - még a harapást sem tudtuk beállítani. Ráadásul a kapcsolat elvesztése után a wifi pár perc után úgyis leáll. és nem lehet beállítani (a Lamax-cz hiábavaló támogatásával is felvettem a kapcsolatot). A kamera jelentős hordótorzítással rendelkezik. bár ki lehet kapcsolni - és sikeresen, de a stabilizációt nem lehet bekapcsolni. az egyik vagy a másik nincs lehetőség a látószög változtatására (azaz a cső csökkentésekor egy kicsit szűkül) nincs digitális zoomolási lehetőség - a chip állítólag 4K-s, de sem FullHD, sem HD nem tudja használni a kivágást. Nincs gyártói támogatás, felveszik a telefonodat - igen, ez nem megy. és nem fog működni, mert a firmware frissítés nem opció. ) Ennek a fényképezőgépnek a megvásárlása pontosan azt igazolja, hogy "a hülyeségért fizetsz". nem akartál 12 ezret fizetni egy fényképezőgépért. Most 16-ot fogsz csinálni.
Talán csak az ár. ami drágábbá teszi a jövőbeli fényképezőgépemet, ami egy másik márka lesz.
egy jó módja annak, hogy kidobjuk a pénzt
teljesen elégtelen képminőség számomra
egyáltalán nincs wifi hatótávolság. gyakorlatilag lehetetlen távvezérlés
a mellékelt illesztőprogrammal. tehát 50/50. nem lehet rá számítani.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05