Oldal frissítése

LAMAX W9.1

3,4 54 értékelés
60 990 Ft

LAMAX W9.1

LAMAX W9.1
Légy mindig sztár

Mutasd meg mindenkinek 4K-ban, mire vagy képes. Élvezd az adrenalint a LAMAX W9.1 kamerával hóban, porban, sárban, vízben, vagy épp az aszfalton. Az elülső 1,4“-es- valamint a hátlapi 2“ -os kijelző bármilyen helyzetben segít a felvétel megkomponálásában. Nincs több hiányzó testrész vagy zavaró elem. A LAMAXW9.1 kamera strapabíró és 12 méter mélységig vízálló, így speciális tartó nélkül is használhatod vízi sportok és könnyű búvárkodás során. A dobozban számtalan kiegészítőt is kapsz, így máris készülhetsz a kalandra.


A LAMAX W9.1 lehetővé teszi, hogy 4K-ban örökítsd meg a kalandokat



Mutasd meg másoknak is a tökéletes felvételeket. A LAMAX W9.1 kamerával 4K-ban, 60 kép/mp sebességgel- illetve Full HD-ban, 120 képkocka/másodperces sebességgel készíthetsz felvételeket - ez azt jelenti, hogy negyedére lassíthatod videó sebességét, és még mindig akadozás mentes eredményre számíthatsz. A MAXsmooth továbbfejlesztett képstabilizálása minden rázkódást elnyel, így még egy vadabb csúszás is úgy néz majd ki, mint a filmekben. Csak fogd meg és húzd át a LAMAX W9.1 kamerából származó videókat és fényképeket Wi-Fi-n keresztül pillanatok alatt, és tedd őket közzé.


Engedd, hogy szárnyaljon a kreativitás

Tartsd meg mobiltelefonod telefonáláshoz, hiszen a LAMAX W9.1 kamerával történő felvétel teljesen új dimenziót nyit meg számodra. Teljes felszerelést kapsz hozzá, és az intelligens funkciók segítenek a tökéletes eredmények elérésében. Mutasd meg a mozgás minden részletét lassítva, egészítsd ki a hangulatot time lapse technikával, vagy gyorsítsd fel a jelenetet. A LAMAX W9.1 kamerával minden automatikusan működik, nem kell hozzá professzionális szerkesztőnek lenned. Az érintésvezérlés a tökéletesen olvasható, 2 hüvelykes kijelzőn pedig abszolút kényelmes lesz. A LAMAX kamera távoli indításához használhatod a távirányítót vagy a Wi-Fi-t is.


Örökíts meg még többet a LAMAX W9.1 kamerával

Ne késlekedj és törekedj egyenesen a lényegre. A LAMAX W9.1 kamera vízálló, így  tok nélkül is képes ellenállni a 12 méteres mélységnek. Itt szuper minőségben, akár 20 Mpx felbontással és torzítás nélkül is készíthetsz felvételeket, a halszem hatás csökkentésének köszönhetően. A LAMAX W9.1 kamera felületén kívül a szél által okozott zaj intelligens elnyomását is értékelni fogod, amely egyébként zavarná a hangfelvételt.


Elülső és hátsó kijelző

A LAMAX W9.1 mindig megmutatja, mire gondolsz. A hátulján található 2“-os érintőkijelzőt a vezérléshez használhatod, az elülső 1.4“ pedig biztosítja, hogy a szelfik során ne maradjon le semmi (és ne kelljen szégyenkezned miatta).

Tok nélkül is vízálló

Vágj egyből a közepébe. A LAMAX W9.1 kamera robusztus testtel rendelkezik, amely 12 méterig vízálló. A készülék egy tokot is tartalmaz, amellyel akár 40 méterrel is leereszkedhetsz a felszín alá.

Csúcsminőségű 4K

Ne hagyj ki egyetlen részletet sem. Tökéletesen sima 60 fps-es 4K, 120 fps-es Full HD és a maximum 240 fps-es HD közül is választhatsz.

Új  MAXsmooth stabilizálás

A MAXsmooth stabilizáló rendszer tökéletes simaságot nyújt még durvább menet közben is. Élvezd a kalandokat a terepen és örökítsd meg tökéletesen sima videón.

Extra kiegészítők

A LAMAX W9.1 kamerávalmindent megkapsz, amire szükséged lehet, beleértve a távirányítót, a kamera különböző felületekre történő felszerelésére szolgáló rögzítéseket és egy praktikus mini állványt is, amelyet állványként vagy kényelmes gripként is használhatsz.

2 óra egyetlen töltéssel

Full HD felbontásban a LAMAX W9.1 kamera akkumulátora két órás üzemidőt kínál.

Kreatív módok

Adj lendületet kreativitásodnak és légy eredeti - próbáld ki a lassú és gyors felvételeket, a gyorsított videókat vagy hosszabb expozíciót. A LAMAX W9.1 kamera kreatív módjaival történő munka egyszerű, hiszen teljesen automatikusak.

Ossz meg mindent a web-en

A kamerával készített felvételeket gyorsan, egyszerűen és bárhonnan letöltheted Wi-Fi-n keresztül mobilalkalmazás segítségével, és azonnal szerkesztheted- majd feltöltheted őket az internetre.

Könnyű kezelhetőség

A LAMAX W9.1 kamerát egyszerűen az érintőképernyő segítségével, vagy ha kesztyűt viselsz illetve a kamera tokban van, a gombok segítségével is  vezérelheted.

Minőségi fotók

A kamerával együtt mindig lesz egy jó fényképezőgéped is, amellyel éles és színpontos képeket készíthetsz akár 20 MPx felbontással torzítás nélkül, a halszem hatás  korrekciónak köszönhetően.


Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek Wi-Fi, Micro USB interfész
Audio/Video micro HDMI

Érzékelő felbontása 20 Mpx
Kijelző mérete 2 "

Típus és működés

Képstabilizálás Elektronikus
Típus Outdoor
Jellemzők Vízálló, Optikai képstabilizátor, Érintéses vezérlés, Állványmenet, Vízálló tok nélkül

Videó paraméterei

Maximális videófelbontás 4K
Max. videófelbontás Ultra HD (3840 × 2160)
Videó-hangbeállítás Sztereó

Memória és tárhely

Memóriakártya típusa micro SD, micro SDHC, micro SDXC
Támogatott formátumok JPEG
Támogatott video formátumok H.264, Mov
SD kártya max. méret 128 GB

Kimenetek

Audio/Video micro HDMI

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 1 350 mAh
Tápellátás típusa Akkumulátor
Akkumulátor üzemideje 2 óra

Méretek és tömeg

Tömeg 127 g
Szélesség 6,4 cm
Magasság 4,2 cm
Mélység 3,2 cm

Szín

Szín Fekete

Csomagolás tartalma

Csomag tartalma Szíj/pánt, Használati útmutató, USB kábel, Használati útmutató, Tok, Tartó, Vízálló tok, Távirányító

Kijelző mérete 2 "

Videó paraméterei

Videó maximális felbontása Ultra HD (3840×2160)

Típus és funkció

Típus Outdoor
Jellemzők Optikai képstabilizátor

Elemek

Tápellátás típusa Akkumulátor
Akkumulátor üzemideje 2 óra
Akkumulátor-kapacitás 1 350 mAh
Kód:  LMAW91a1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  LMXW91

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05