Oldal frissítése

Vélemények: Hubble Connected Nursery Pal Connect 5"

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Hubble Connected Nursery Pal Connect 5" témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Hubble Connected Nursery Pal Connect 5" termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Hubble Connected Nursery Pal Connect 5" megvásárlása után te is írsz értékelést.
Hubble Connected Nursery Pal Connect 5" - Bébiőr
Hubble Connected Nursery Pal Connect 5"
Raktáron 1 db
92 990 Ft
Kosárba
Vásárló, Trmiceflag
Értékelve: 2024. 05. 28., változat: Hubble Connected Nursery Pal Connect 5"
Hitelesített vásárlás
a kamera remekül működik és a szülői egység is remek. az alkalmazás kicsit bonyolultabb (a Truelife sokkal jobb) és a kamerának nincs akkora vezérlése, mint szeretném, egyébként minden úgy működik, ahogy kell
a szülői egység akkumulátorának élettartama
szülői egység beállítási lehetőségek
a fényképezőgépet nem lehet túlságosan lefelé dönteni
komplex alkalmazás
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10