Oldal frissítése

Hubble Connected Nursery Pal Connect 5"

2,0 1 értékelés
90 190 Ft

Hubble Connected Nursery Pal Connect 5"

Tarts tökéletesen szemmel a helyzetet a kisbabád ágyában. Az elsőrangú Hubble bébiőr képet és hangot is eljuttat hozzád. A kamerás bébiőrnek köszönhetően mindig tudni fogod, mi történik a szobában. A bébiőr tiszta hangjának továbbítása digitális jelként történik, és lefedettségi köre akár 300 m is lehet. A felkínált bébiőr sok csatornával rendelkezik, és abban különbözik az analógoktól, hogy nagyobb frekvencián dolgozik, nem olyan hajlamos rá, hogy különböző akadályok zavarják a jelet, ezért inkább városba alkalmas. Mindkét egységet működtetheted elemekkel vagy a konnektorból is. A kiváló Li-ion újratölthető elem könnyen feltöltődik, amikor kell.

A minőségi Hubble Connected Nursery Pal Connect 5" bébiőr fő jellemzői

  • Hubble video bébiőr a kisbaba tökéletes ellenőrzésére
  • A hang digitális átvitele
  • A jel hatótávolsága: 300 m
  • A minőségi Hubble bébiőr képes minkét irányban kommunikálni
  • Az éjjellátónak köszönhetően lekapcsolt lámpák mellett is jól fogsz látni
  • A minőségi Hubble bébiőr segít elaltatni a gyermeked, méghozzá vetítés vagy hangok által
  • Ellenőrizd kisbabád egészségét a hőérzékelővel
  • Li-ion újratölthető működteti

A remek Hubble bébiőr további ötletes megoldásai

A modern technológiákkal ellátott bébiőrök számos extra funkcióval rendelkeznek. Természetesen van éjjellátó mód, amellyel még akkor is megfigyelheted a gyermeked, ha lekapcsoltad a szobában a lámpát. A kitűnő Hubble bébiőrről nem hiányzik a lehetőség a kétirányú adatátvitelre. Így ha észreveszed, hogy a gyermek nem alszik és sír, lehetőséged van megnyugtatni a hangod segítségével. Az sem jelent akadályt, ha a szobában, ahol a bébiőr van, nagy a zaj, egyszerűen elég csak növelni a vezérlőn a hangerőt. Az altató mód többfunkciós segédeszközzé teszi a bébiőrt. Tehát a remek Hubble bébiőr nemcsak megfigyelni tudja a kisbabát, hanem a benne található altatódalnak köszönhetően még elaltatni is segít a gyermeket.

Paraméterek

Hangátvitel

Hangátvitel Digitális jelként

Típus

Bébiőr típusa Képátvitel (videó)

Aljzat típusa

Ország Csehország

Tulajdonságok

Hatótávolság 300 m
Szülői egység tápellátása Hálózat (230 V), Akkumulátor
Gyerek egység tápellátása Hálózat (230 V), Akkumulátor

Funkciók

Funkció WiFi csatlakozás, Hőmérséklet érzékelő, Duplex átvitel, Hangszabályozás, Éjjellátás, Alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés)

Elemek

Elemek típusa Li-ion újratölthető
Kód:  HRAls1543
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5012786050358

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20