Oldal frissítése

Vélemények: Corsair ML140 RGB ELITE Black

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Corsair ML140 RGB ELITE Black témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Corsair ML140 RGB ELITE Black termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Corsair ML140 RGB ELITE Black megvásárlása után te is írsz értékelést.
Corsair ML140 RGB ELITE Black - PC ventilátor
Corsair ML140 RGB ELITE Black
Megszűnt
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2022. 05. 17., változat: Corsair ML140 RGB ELITE Black
Hitelesített vásárlás
Ha az elejét fogod látni, akkor jó ventilátor. De ha intake ventilátornak kell egy Lian Li O11 vagy ahhoz hasonló házba, alulra, akkor felejtsd el. Hiába tűnik úgy, hogy szépen megtervezték a hátulját, a LED-ek teljes egészében csupaszon vannak rajta a forgó rész alatt, és vakító pontszerű fényt bocsátanak ki, ha hátulról, nem pontosan felülről látod a ventilátort. Még elölről is látszódnak közvetlenül a LED-ek, ha nagyobb szögből nézed. Persze ki lehet kapcsolni a LED-eket, de akkor minek megvenni egy LED-es ventilátort ennyiért. Én visszaküldtem emiatt.
Jó teljesítmény
Halk
Teljesen leállítható
Esztétikailag borzalmas intake ventilátornak
Külön Corsair Lighting Node Core kell a LED-ek bekötéséhez
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15