Oldal frissítése

Vélemények: CATLER ES 8014

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) CATLER ES 8014 témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) CATLER ES 8014 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) CATLER ES 8014 megvásárlása után te is írsz értékelést.
CATLER ES 8014 - Karos kávéfőző
CATLER ES 8014
Megszűnt
Vásárló, Kněžiceflag
Értékelve: 2022. 04. 09., változat: CATLER ES 8014
Hitelesített vásárlás
kiváló kávé
habzás a bal oldalon, így a gép a jobb sarokban ülhet (minden többi gépen jobb oldalon van habzás - én balkezes vagyok, erre tökéletes)
2 kazán = habzás és főzés egyszerre
beprogramozhatja a víz mennyiségét, vagy használhatja a kézi adagolást
Egy- és kétfenekű szűrők, szép és nehéz csomagolás, meglehetősen kiábrándító szabotázs (jól működik, de nem olyan kényelmes, mint a delonghi)
58 mm-es szűrők / csomag
gyönyörűen nehéz, fém felépítésű, imádtam ezt a gépet, ameddig el nem romlott, kétszer - egyszer 2 hónap után, az egyik az elejétől fogva elromlott (csepptálca szivárgás alatt)
nagyon jó habzás
2x visszaküldtem javításra, mindig kapott egy új modellt ugyanazzal a hibával: (Az utolsó visszaküldés pénzvisszafizetéssel végződött
szabványos hiba - szivárgás a csepptálca alatt
a második darab időnként zümmögni kezdett, még kikapcsolt állapotban is (hasonlóan a Sage kávédarálókhoz)
hangosabb, mint a Krups Opio és a legtöbb félautomata gép, amit használtam
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15