Oldal frissítése

CATLER ES 8014

166 990 Ft
131 490 Ft áfa nélkül

CATLER ES 8014

Egy finom reggeli feketéért szükségtelen kávézóba sietned. Készíts egy saját eszpresszót ezzel a manuális kávéfőző berendezéssel. A(z) CATLER ES 8014 egy tartós 2800 W teljesítményű karos kávéfőző berendezés, amely könnyen hoz létre a frissen őrölt arabikából egy ellenálhatatlan lattét vagy eszpresszót. A zamatos kávé 15 bar nyomás mellett készül a kávészemek aromájának kinyerésével. Saját konyhádban is élvezheted a kávéházak minőségi presszóját. Amennyiben tejjel iszod a kávéd, akkor áldani fogod a tejhabosító rendszert, amely gőzfúvókái által gazdag tejhabot készít kávédhoz. A kávé és víz mennyisége is szabadon választható. A(z) CATLER gépével egyszerre több eszpresszó is főzhető, hisz víztartályának kapacitása 3 l. A(z) CATLER ES 8014 olyan nagy tudású, hogy képes az energiafelhasználást a minimumon tartani.

A(z) CATLER ES 8014 karos kávéfőző legfőbb paraméterei

  • A(z) CATLER kávéfőzőjével finom kávét készíthetünk
  • A gőzfúvókák segítségével finom tejeskávé készíthető
  • Passzív csészemelegítő
  • Egyszerre két csésze kávé készíthető
  • Csepegtető rács
  • A balesetek megelőzéséről egy automatikus megszakító gondoskodik
  • Teljesítménye: 2800 W
  • Max. nyomás: 15 bar
  • Ezüst színe kihangsúlyozza egyediségét

A(z) CATLER ES 8014 karos kávéfőző gép egyéb funkciói

A(z) CATLER gondolt minden apróságra, így a reggeli rituáléd igazán tökéletes lesz. A gépet felszerelték egy beépített csészemelegítővel, amely állandóan előmelegítve tartja a csészéket. Elkerülve azt, hogy a frissen készített capuccinód a hideg pohár miatt kihűljön. A speciális rendszernek köszönhetően egyidejűleg két fekete is készíthető. Az ügyes csepegtető rendszer segít megelőzni a kellemetlen csepegést. A gép tisztán tartásával sem lesz probléma. Ha a csövekben túl sok a lerakódás, az eszköz felszólít a vízkőmentesítő program aktiválására. A balesetek elkerüléséről egy automatikus megszakító gondoskodik, amely kikapcsolja a kávéfőzőt, ha épp nem használjuk.

4,5
2 vásárló értékelte
90 %
vásárló ajánlja

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítmény 2 800 W
Nyomás 15 bar
Víztartály 3 l
Bemeneti feszültség 230 V
Anyag Rozsdamentes acél

Funkciók

Funkciók Két csésze készítése egyszerre, Forró víz funkció, Gőzfúvóka, Csészemelegítő, Beállítható vízmennyiség, Beállítható kávémennyiség, Csepegtető rendszer, Vízkőtelenítő rendszer, Automatikus kikapcsolás, Energiatakarékos üzemmód, Cappuccino és latte
Alapvető funkciók Cappuccino és latte, Gőzfúvóka

Méret & súly

Mélység 33,5 cm
Szélesség 32 cm
Magasság 37,5 cm
Tömeg 10,9 kg
Max. magasság a csésze számára 9 cm

Szín

Szín Ezüst

Kávéfőző típusa

Típus Karos
Kód:  CATPK521
Jótállás: 24 hónap (Statisztikai számjel 12)
Termékszám:  ES 8014
P-DC1-WEB15