Oldal frissítése

Vélemények: BOSE Smart Soundbar 600

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) BOSE Smart Soundbar 600 témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) BOSE Smart Soundbar 600 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) BOSE Smart Soundbar 600 megvásárlása után te is írsz értékelést.
BOSE Smart Soundbar 600 - SoundBar
BOSE Smart Soundbar 600
Szállításra kész 4 db
218 490 Ft
Kosárba
Vásárló, Nagykovácsiflag
Értékelve: 2024. 01. 05., változat: BOSE Smart Soundbar 600
Hitelesített vásárlás
Másfél órát chateltem a Bose ügyfélszolgálaton, hogy miért nem működik a chromecast, csak a Spotify. A végén kiderült, hogy magyarországon nem támogatott. Nagy átverésnek érzem, mert rajta van a dobozon és minden marketing szövegben.
tényleg jól hangzik
könnyű beszerelni
nem működik a hangvezérlés és a chromecast built-in (magyarországon nem támogatott)
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05