Oldal frissítése

Vélemények: Beurer GL 50 BLC

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Beurer GL 50 BLC témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Beurer GL 50 BLC termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Beurer GL 50 BLC megvásárlása után te is írsz értékelést.
Beurer GL 50 BLC - Vércukormérő
Beurer GL 50 BLC
Pillanatnyilag nem elérhető
Miroslava, Brnoflag
Értékelve: 2024. 05. 29., változat: Beurer GL 50 BLC
Hitelesített vásárlás
Ajándék volt, úgyhogy nem tudom. Viszont úgy tudom, hogy ez egy márkás glükométer és van egy Beurerünk is, igaz jóval régebbi, de még működik. Megvettem ezt a tippet, ami három az egyben van. Az egyik oldalon egy toll, a másikon maga a glükométer, középen a Flash. Ami nagyszerű. Van egy külön tollam. Ezt a többfunkciós tippet különösen kezdőknek és haladóknak ajánlom.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15