Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Beurer GL 50 BLC

5 2 értékelés
26 690 Ft

Beurer GL 50 BLC

A kiváló Beurer GL 50 BLC fekete vércukorszintmérőt kifejezetten a vércukor pontos mérésére fejlesztették ki. Modern praktikus kialakítással, könnyű használattal és egyszerű méréssel büszkélkedik. Az eszköz kód nélküli, így személyes használatra alkalmas. A 3 az 1-ben eszköz előnye, hogy mérőcsíkot, állítható mélységű gyűjtő tollat valamint USB-t tartalmaz, továbbá telepített GlucoMemory szoftver is rendelkezésre áll, hogy egyszerű áttekintést adhasson az eredményekről.

Legfőbb előnyök

  • pontos vércukor mérésére alkalmas
  • könnyen kezelhető és egyszerű mérést nyújt
  • 3 az 1-ben - mérő, szúróeszköz és USB telepített szoftverrel
  • könnyen olvasható, nagy LCD kijelző
  • 480 mérés számára elegendő memória
  • mérés alternatív testrészeken AST kupakkal

Egyszerű és pontos mérés

A mérési idő körülbelül 5 másodperc, a méréshez pedig elegendő csupán 0,6 ml vér is. A mérési eredményekről a kék háttérvilágítású könnyen olvasható, nagy LCD kijelző tájékoztat. A mérő 480 dátummal és idővel ellátott mérés számára elegendő memóriával rendelkezik, amelyek az átlagos mért vércukorszintet mutatják 7, 14, 30 és 90 napos időszakokra. Az AST kupak segítségével alternatív testrészeken is megmérheted a vércukorszintet. A szett AST kupakot, monitort, 10 tűt, 10 széles tesztcsíkot, akkumulátort, tokot és egy naplókönyvet tartalmaz. A készülék klinikailag tesztelt és otthoni használatra alkalmas.
Paraméterek és specifikációk:
Mérési tartomány:
1,1 - 35 mmol/l
Méretek:
123 × 28 × 16 mm
Tömeg:
37 g akkumulátorral
Szín:
fekete


Paraméterek

Tulajdonságok

Áramellátás Elem
Funkció Háttérvilágítású kijelző, Átlagszámítás
Mérési tartomány 35 mmol/l
Kód:  BEU0051v
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  BEU-GL50BLC
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20