Oldal frissítése

Vélemények: BaByliss C1600E

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) BaByliss C1600E témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) BaByliss C1600E termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) BaByliss C1600E megvásárlása után te is írsz értékelést.
BaByliss C1600E - Hajsütővas
BaByliss C1600E
Pillanatnyilag nem elérhető
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 03. 23., változat: BaByliss C1600E
Hitelesített vásárlás
az áruk értékelése: meghaladta az elvárásaimat, minden úgy működik, ahogy a videókban reklámozták, és tényleg ajánlom.
kereskedelmi értékelés: Elégedett vagyok a szállítás sebességével
az áruk értékelése: az ár lehet, hogy mínusz, de másrészt, figyelembe véve mindazt, amit ez a hajsütővas tud, számomra jó befektetés volt.
ALZA áruházi vélemények: Egy ilyen jól ismert üzlettől elvárnám, hogy az árut megfelelően csomagolják a sérülések elkerülése érdekében. Azonban nagyon kellemetlenül meglepődtem, amikor a ZBOX ZBOX ZBOX dobozában megtaláltam az eredeti dobozt az áruval, és a ZBOX címkét ragasztva rá. Ezt még el tudtam volna viselni, de megdöbbentem, amikor kiderült, hogy a doboz még csak nem is volt biztosítva a lopás vagy az áru manipulálása ellen, amit egyébként már kifizettem, és nem a legolcsóbb, azaz. senki nem vette a fáradságot, hogy legalább ragasztószalaggal lezárja, így az szabadon hozzáférhető volt bárki számára, aki a szállítás során kezelte, és így bárki kivehette az árut a dobozból. Úgy néz ki, hogy az elem szerencsére nem sérült meg és működőképes, de ez volt a legnagyobb csalódás, és nem tudom, hogy a jövőben rendelek-e még valamit az Alza-tól. Ezt merő szakmaiatlanságnak és durva kötelességszegésnek tartom Alza részéről: -(
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20