Oldal frissítése

BaByliss C1600E

4,0 1 értékelés
45 590 Ft

BaByliss C1600E

Szenzációs hullámok fáradtság nélkül. A(z) BABYLISS által tervezett automata hajgöndörítő elengedhetetlen az olyan nők számára, akik természetes hatású hajfürtöket szeretnének de nem akarnak fodrászhoz menni. Ez a megbízható hajsütővas képes maga feltekerni a tincseket, így minden hullám tökéletes lesz. Fejének borítása kerámia, aminek köszönhetően nincsenek túlforrósodott részei, így vékony vagy károsodott hajhoz is használható. A gyors felmelegedési idő is nagyon szimpatikus tulajdonsága. A(z) BaByliss C1600E voltaképp 12 s elteltével munkára kész. A tökéletes frizurához a hajunk típusához és aktuális állapotához optimális hőmérsékletet kell beállítanunk. A(z) BABYLISS hajsütővas 3 fokozattal rendelkezik, legmagasabb hőmérséklete pedig 230 °C. Fontos, hogy vékony szálú haj esetén alacsonyabb hőfokot, míg vastagabb hajra magasabb hőfokot válasszunk. Az ionizációs technológia selymesebbé és hidratáltá teszi a hajat.

Hajsütővas BaByliss C1600E ...
Hajsütővas BaByliss C1600E ...

A(z) BaByliss C1600E hajsütő főbb tulajdonságai

  • BABYLISS automata elektromos hajgöndörítő a tökéletes hullámokért
  • Anyag: kerámia
  • Max. hőfoka: 230 °C
  • Hőmérséklet fokozatok: 3
  • Bemelegedési idő: 12 s
  • Automatikus kikapcsolás funkció
  • Intuitív használat
  • Vezetékének hossza: 1,8 m

A(z) BaByliss C1600E hajsütővas hasznos funkciói

Egy idő után automatikusan kikapcsolja magát, így nem gond ha elsietsz otthonról. A(z) 1,8 m hosszú kábel semmiben sem fog gátolni. Ezzel a hajsütővel a szoba bármelyik sarkában elkészítheted a frizurád. Elegáns és modern formája már csak hab a tortán.

Paraméterek

Típus

Típus Automata

Tulajdonságok

Anyag Kerámia
Bemelegedési idő 12 s
Hőmérséklet fokozatok száma 3
Max. hőmérséklet 230 °C
Kábel hosszúsága 1,8 m

Működés és kiegészítők

Működés és kiegészítők Automatikus kikapcsolás, Ionizálás

Szín

Szín Ezüst, Szürke
Kód:  BAKNV336
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  C1600E

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20