Oldal frissítése

Vélemények: 98" TCL 98C955

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 98" TCL 98C955 témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 98" TCL 98C955 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 98" TCL 98C955 megvásárlása után te is írsz értékelést.
98" TCL 98C955 - Televízió
98" TCL 98C955
Megszűnt
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 02. 01., változat: 98" TCL 98C955
Hitelesített vásárlás
Javaslom, hogy a TV-t ketté szereljük. A súlya körülbelül 96 kg, és nem akarja, hogy a földre csapódjon. A barátaim szívnak, mint a korong, és nem értik, hogy mit kaptam: D (és ne is zavarjon, hogy csak PC-monitorként van meg).
Szuper kép és színek (ha beállítod és bekapcsolod a HDR-t nem csak a Windowsban, hanem az NVIDIA vezérlőpultban is, ahol be kell kapcsolnod a 0-255 tartományt és 12bit színt kell venned, különben a kép nem fókuszál).
Gyors válaszidő, lehet játszani első személyű lövöldözős játékokat (véleményem szerint CSko-t lehet játszani ezzel a TV-vel, persze ez nem egyenlő az eSporttal, de ilyen egyszerű játékhoz elég). DOOM eternal egy teljes robbanás rajta, Forza Horizon 5 szuper színek, Starfield dtto. stb.
Nagyszerű kép, tényleg óriási, nagyszerű emberbarlang. Már 2,5 méter is elég ahhoz, hogy leérjen az aljára.
A projektor helyébe lép, és minden lehetséges paraméterében jobb. Ez drágább, de az általa nyújtott előnyök megérik (érthető módon még mindig mind a projektor, mind a TV túlárazott, például a 85"-os a fele ár, és ez sok $ $ $ $).
A fényerő teljesen elegendő a sötét szobákban (nem tudom megítélni, milyen a kép egy napfényes szobában).
Az én RTX 3090 kártyámon a VRR GSYNC még akkor is kompatibilis, ha a HDR be van kapcsolva (egyáltalán nincs tearing hatás, csak a TV-ben kell ON-ra állítani a játékmódot).
Nekem úgy tűnik, hogy ez a TV jobban működik a PC-vel, mint bármely más PC-monitor, és hogy mindenféle szuperdrágát kipróbáltam, és egyik sem működött megfelelően, mindig voltak hibák és problémák. Ez csak úgy működik, ahogy kell.
5 év garancia (de nem tudom megítélni, hogyan fog működni a garanciális szolgáltatás, ha valami baj van)
Nem kell többé a városba menni a moziba, túlárazott jegyeket fizetni, egy órát utazni valahova, szenvedni a ruhavásárlástól és popcornt venni hülyeségekért (ha nem megyek 100-szor moziba a családommal, akkor visszakapom a TV árát, azaz 5 évig havonta kétszer, és 100 látogatásom van, ráadásul bármikor megnézhetem).
Nagyszerű osztott képernyős játékhoz
Ha gyorsan mozgatod az egeret, az egér elveszik a fehér hátterű képernyőn, akkor keresd meg, mint a ****, de ez csak megszokás kérdése.
A gyors mozgások kissé elmosódottak (még nem jöttem rá, hogyan lehet ezt beállítani, talán a szemem sem tud lépést tartani, vegyük egy kis sóval).
A TV kikapcsolás után nem emlékszik az utolsó videóforrásra, ezért minden egyes bekapcsoláskor HDMI forrásra kell váltani, az én esetemben.
A TV nem kapcsol ki automatikusan, amikor kikapcsolom a számítógépet (lehet, hogy kikapcsol, de túl sokáig tart, ezért kézzel kapcsolom ki).
Furcsa felbontás van a rendszerben, valami ~4000x2000, ami nem is natív. Ezen kívül csak a 60 Hz-es opciót találja a listában. Ehhez az NVIDIA vezérlőpanelen keresztül kell hozzáadni egy egyéni 3840x2160-as felbontást, és 144Hz-re állítani a frissítési frekvenciát (ami amúgy is 120Hz-re vált, de ezt az NVIDIA szoftverével lehet megtenni), de akkor legalább a 120Hz VRR-rel elindul a gördülés.
Nem találtam egy driver/vezérlő/INI fájlt a Windows számára, hogy a kalibrációs adatokat ehhez a TV-hez (még a gyártó sem kínálja ezt a weboldalán, és úgy tűnik, kár, mert sok beállítás lehet)
A teljesen fekete kép nem teljesen fekete. Látok néhány 10 cm átmérőjű fényfoltot elszórtan a képen, de ez valójában csak egy nagyon-nagyon sötét árnyék (rá kell fókuszálni, és akkor látszik). De amint valami megjelenik a képen, az nem látható, eltűnik, így nem zavar, mert egy teljesen fekete képet nem lehet látni.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20