Oldal frissítése

98" TCL 98C955

+ 3 év garancia regisztráció után
5 2 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Leárazás -18 %
1 639 890 Ft 2 004 790 Ft

98" TCL 98C955

TCL Premium QD-Mini LED - Képi gyöngyszem

A TCL 98C955 televízió lenyűgöző képminőséget biztosít. A mini LED a háttérvilágítás legkifinomultabb formája, amely nagy fényerőt képes kifejleszteni a legfinomabb részletek megjelenítéséhez, és pontosan szabályozni azt a képernyőn. Más technológiákkal, például a Quantum Dot és a VA panel technológiával együtt kiváló kontrasztot, mély feketéket és élénk, természetes színeket biztosít a nagy fényerő mellett.

A TCL 98C955 a QLED - Quantum Dot technológiát használja a lenyűgöző színekért

A Quantum Dot technológiának köszönhetően a TCL 98C955 okostévé több mint 1 milliárd szín és árnyalat megjelenítésére képes, amely nagyjából lefedi a modern tartalmakban használt DCI-P3 színskálát. Merülj el a lenyűgözően részletes, élénk színekkel, részletekkel és mélységgel teli képekben!

* A 85"-es kijelző a DCI-P3 spektrum 98%-át jeleníti meg; A 98"-es a DCI-P3 spektrum 94%-át jeleníti meg.

Precíz fényerőszabályozás nagyszámú háttérvilágítási zónával

A TCL 98C955 televízió több mint 2000 háttérvilágítási zónával rendelkezik a fényerő precíz szabályozásához. Élvezd a nagy kontrasztot és részletességet. A nagy fényerő példátlan részletgazdagságot biztosít, miközben a feketék mélyek maradnak.
* A 85"-es méret 2403 háttérvilágítási zónával rendelkezik; 98"-es 2160 háttérvilágítási zónával rendelkezik

Kiváló HDR-élmény akár 2400 nit fényerővel

Csodálatos kontraszt, fényerő és részletesség. A TCL 98C955 televízió akár 2400 nit fényerővel igazán lenyűgöző HDR-effektust képes előidézni, miközben a nagy fényerő és a tükröződésmentes képernyőfelület kombinációjának köszönhetően napközben, még világos szobákban is maximális nézési kényelmet biztosít. Élvezd a TCL 98C955 tévé elképesztő részletgazdagságát világos és sötét jelenetekben egyaránt.
*A jellemzők, specifikációk és tanúsítványok modellenként, méretenként és régiónként eltérőek lehetnek.
*A HDR 2400 nit a 85" képátló esetén érhető el; HDR 2000 nit a 98" képátló esetén érhető el

A 144Hz Motion Clarity PRO biztosítja a mozgás maximális élességét és simaságát

A TCL 98C955 144 Hz-es képfrissítési frekvenciát biztosít, így a játékok, sportok és filmek leggyorsabb jelenetei is mindig maximális élességgel és simasággal jelennek meg.

HDR MULTIFORMAT - az összes HDR formátum támogatása a TCL 98C955 televízión

Élvezd a nagyszerű HDR-élményt a forrástól függetlenül! Számos HDR formátum létezik, amelyek meghatározzák a minőséget: HDR10, HDR HLG, HDR10+, HDR DOLBY VISION és DOLBY VISION IQ. A TCL 98C955 tévé mindegyiket támogatja. A Dolby Vision HDR formátum különösen fontos, mivel számos streaming szolgáltatásban, a legújabb játékkonzolokban és az Ultra HD Blu-Ray adathordozókon használják. A TCL 98C955 televízió emellett Dolby Vision IQ-t is kínál, amely a nagyszerű képhez Dolby Vision-t is nyújt, a kép automatikus optimalizálásával a tartalomnak megfelelően és a környezeti fényérzékelőt is felhasználva. Így a nap bármely szakában a lehető legjobb képet élvezheted.

Játssz úgy, mint egy profi a Game Master Pro 2.0-val

A Game Master Pro 2.0 játékfunkció csomaggal előnyre tehetsz szert a konkurens játékosokkal szemben. Játék közben nemcsak a tökéletes grafika fontos, hanem a gyors reakció és az alacsony késleltetés is. A TCL 98C955 okostévé HDMI 2.1-gyel és a 144 Hz-es VRR, 120 Hz-es VRR, FreeSync Premium Pro, 240 Hz-es Game Accelerator és ALLM támogatással igazi partiélményt nyújt. A VRR-nek köszönhetően a játékok gyönyörűen simán és rángatásmentesen futnak, a gyors 144 Hz-es vagy akár 240 Hz-es DLG frissítési frekvencia pedig éles, zökkenőmentes mozgást és a lehető legrövidebb válaszidőt biztosítja. Az ALLM funkció biztosítja a lehető legjobb játékteljesítmény automatikus beállítását, ha a TCL 98C955 tévéhez korszerű játékkonzolt vagy HDMI 2.1 támogatással rendelkező, nagy teljesítményű PC-t csatlakoztatsz.

240Hz-es Game Accelerator - 240Hz-es frekvencia a legélesebb és legsimább PC-s játékhoz

A legújabb 240 Hz-es DLG (Dual Line Gate) technológiának köszönhetően a TCL 98C955 tévé képernyője valódi 240 Hz-es frissítési frekvenciát képes elérni, így a legigényesebb játékosok számára is a lehető legrövidebb bemeneti késleltetést, valamint a legsimább és legélesebb mozgásmegjelenítést biztosítja a játékokban.
*A 240 Hz-es képfrissítési sebességet egyedülálló algoritmusok és technológiák teszik lehetővé.

HDMI 2.1 teljes 4K@144Hz támogatással

Nem csak, hogy le leszel nyűgözve. Rögtön a játékban találod majd magad! A HDMI 2.1* használatával 4K felbontásban, 144 Hz-es képkocka/másodperc sebességgel történő játék zökkenőmentes, késleltetésmentes élményt nyújt.

*A jellemzők, specifikációk és tanúsítványok modellenként, méretenként és régiónként eltérőek lehetnek.
*Támogatja az eARC (Enhanced Audio Return Channel), az ARC (Audio Return Channel), az ALLM (Automatic Low-Latency Mode), a HDMI 2.1 specifikációnak megfelelő fogyasztói elektronikai vezérlés (HDMI-CEC), a 4K@144Hz és a VRR (Variable Refresh Rate) funkciót.
*A 4K@144Hz-hez HDMI 2.1-es HDMI-vel rendelkező PC szükséges.

Dolby Vision · Atmos - a legújabb kép- és hangtechnológia a TCL 98C955 tévén

A legmodernebb Dolby Vision képtechnológiával és a legújabb Dolby Atmos térhatású hangtechnológiával a TCL 98C955 tévé olyan érzést nyújt, mintha a moziban lennél. Élvezd a nagyszerű film-, TV- és játékélményeket!
*A Dolby Vision a Dolby Laboratories védjegye. A Dolby, a Dolby Atmos és a dupla D szimbólum a Dolby Laboratories bejegyzett védjegyei.

Google TV

Fedezd fel az új filmeket és műsorokat az összes előfizetett szolgáltatásból! A TCL 98C955 televízión a már megnézett és a téged érdeklő tartalmak alapján tett javaslatok megkönnyítik a következő kedvenc tartalmak megtalálását.

TCL 98C955 Hands-free Google Assistanttel

A Google TV kéz nélküli hangvezérlése teljes rugalmasságot biztosít. Anélkül, hogy felállnál a székedből, kiválaszthatod a tartalmat, alkalmazásokat futtathatsz, bekapcsolhatod a tévét, válthatsz bemeneteket, filmeket kereshetsz és még sok mást csinálhatsz. Egyszerű, felhasználóbarát és hihetetlenül kényelmes.
*A hangvezérlést a tévé alján található külön mikrofonkapcsoló be- vagy kikapcsolásával engedélyezheted vagy tilthatod le.
* Előfordulhat, hogy egyes alkalmazások, tartalmak és/vagy funkciók nem minden országban érhetők el. A rendelkezésre állástól függ.

Google Meet

A Google Meet segítségével könnyedén kezdeményezhetsz egyéni hívást, vagy csatlakozhatsz csoportos híváshoz videochat vagy hanghívás céljából. Jegyzeteket, hang- vagy videojegyzeteket stb. is küldhetsz.

*Kompatibilis USB-kamera szükséges. Külön megvásárolandó.
*A Google Meet a Google LLC vállalat védjegye.

TCL 98C955 TV és Amazon Alexa

Alexa lehetővé teszi, hogy a hangod irányítsa a világodat

Az Amazon Alexa a felhőben él, és egyre okosabb. Kérd meg Alexát, hogy játsszon le zenét, kapcsolja be a híreket, az időjárás, állítsa be a TV hangerejét, váltson TV-csatornát, vezérelje okosotthonodat és még sok mást.

*Az Alexa-kompatibilitás lehetővé teszi az Amazon Alexa eszközök használatát, beleértve az Amazon Echo-t, az Echo Dotot, az Echo Show-t, az Echo Spotot és az Echo Plust (külön megvásárolható) a TV vezérléséhez.

Élvezd a rengeteg tartalmat a legjobb HDR minőségben

A Google TV hatalmas mennyiségű tartalmat kínál, és mivel a TCL C95 sorozat minden HDR formátumot támogat, mindig a lehető legjobb formátumban játszhatod le a tartalmakat. Különösen fontos a Dolby Vision támogatás, amellyel a legjobb minőségben élvezheted a Netflix, az HBO Max, a Disney+ és sok más szolgáltatását. A HDR10+ is támogatott.

A TCL 98C955 kávamentes fém kivitele

Ez az elegáns kialakítás bármilyen belső térbe illeszkedik, és jobban kiemeli magát a képernyőt.

A TCL 98C955 ultravékony testét a tartó segítségével nagyon közel helyezheted a falhoz, szinte hozzá is érintheted, és elegánsan fog mutatni. Elegáns megoldást kínál a kábelezéshez is, ahol a kábeleket az állvány lábain keresztül húzhatod át. Telepítsd a TV-t a lehetőségeid és az ízlésed szerint. Helyezd a falra vagy állványra. Az állvány két magassági pozíciót kínál, így például a magasabb pozíciót használva könnyedén elhelyezhetsz egy soundbart vagy lejátszót a tévé alatt.
* Az állvány magassága a saját igényeid szerint állítható - 2 pozícióban. A modell tartóval és az összeszereléshez szükséges tartozékokkal érkezik, tehát ezeket már nem kell külön kiválasztanod hozzá.

Apple AirPlay 2 & HomeKit támogatás

Ossz meg tartalmakat, irányítsd a készülékedet és szórakozz! Könnyedén csatlakoztathatod az Apple eszközökhöz, így a tévé az okosotthonod részévé válhat, és élvezheted a tartalomnézést az Apple TV alkalmazásból.

Multisound - a TV-ről és a csatlakoztatott fejhallgatóról származó hangok egyidejű lejátszásának képessége

A Multisound funkció lehetővé teszi a tévéről és a csatlakoztatott fejhallgatóról származó hangok egyidejű lejátszását, valamint az egyes hangerő független szabályozását. Vezeték nélküli és vezetékes fejhallgatókkal egyaránt működik.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 98 " (248,92 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Povrch obrazovky Tükröződésmentes
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG, Dolby Vision IQ
Színmélység 10

Rendszer

Operációs rendszer Google TV
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Home Kit

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), Ideal for PlayStation 5, AMD FreeSync Premium Pro

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, Chromecast, WiFi 6
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 217,9 cm
Magasság 129 cm
Mélység 42 cm
Magasság talp nélkül 124,2 cm
Mélység talp nélkül 4,2 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 171,6 cm
Tömeg 67,5 kg
VESA felfüggesztés 600×600

Szín

Szín Titán

Audió

Zabudované audio Subwoofer
További audió tulajdonságok Automata hangerő szabályozás, Különálló hangerő-szabályozás

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart
Csomag tartalma Fali tartó

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban
Kód:  WK690g5f
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  98C955
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05