Oldal frissítése

VAX 7151 Spinscrub

4,5 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

VAX 7151 Spinscrub

A TAX porszívó egy magasminőségű multifunkciós modell, amely teljes mértékben kihasználja a Vaxing és SpinScrubing modern technológia vívmányait, és tökéletes tisztaságot kölcsönöz szőnyegeinek, továbbá akár 40 perccel a nedves tisztítás után a felületük megszárad. A mellékelt SpinScrub fej öt precíziós forgó kefét tartalmaz, hogy segítse újraéleszteni szőnyege kinézetét. A forradalmi Dual V berendezés is feljavíthatja a munka eredményét a tisztítószer adagolással. Amíg egyrészről adagolja a mosóvíz mennyiségét a szőnyegbe a készülék, másrészről a beépített szívófej kiszívja a szennyezett vízet, mely a szőnyegben levő szennyeződéseket tartalmazza. Következésképpen, a felület gyorsabban tisztítható és gyorsan felszárad a szőnyeg felülete. Erős szivattyú támogatja a folyadék hatékony áramlását tisztítás során a felületen.

Legfontosabb jellemzői

  • Forradalmi SpinScrub viasz fúvóka, amely teljesen lemossa a szőnyeget, és ezzel együtt maximális mennyiségű folyadékot képes felszívni, hogy a szőnyeg 40 perc alatt teljesen felszáradjon.
  • Prémium mosószerek: VAX AAA kombinációjával garantáltan megszabadulhat a gombaspóráktól, poratkák ürülékétől  és a pollen allergénektől.
  • Nagy teljesítményű 25 kPa-os készülék, teljesítményszabályozás pedig a száraz porszívózás esetében kiválló eredményeket garantál.
  • Tartozékok széles skálája eredményezi, hogy  könnyedén tisztítsa meg a szennyeződéseket.
  • Átlagon felüli térfogattal rendelkező tiszta víz/piszkos víz (4,8 L) tartály és porzsák (8 liter).

Sokoldalú szakértő

Erős légturbinákkal 25 kPA nyomás érhető el, így ezzel lenyűgöző teljesítményt garantálhat a mindennapi tisztítás során. A tartozékok széles skálája minden szennyeződést tökéletesen takarít fel. Nedves porszívózás VAX AAA kombinált speciális tisztítószerek segítségével lehetővé teszi, hogy megszabaduljon a penész spóráktól, poratkáktól és ürüléküktől, továbbá a pollen allergénektől. A tökéletes egyedi takarítás funkció beállításához a készülék teljesítmény szabályozás funkciója használható fel.

Standard tartozékok:
A kombinált kefe, SpinScrub szőnyeg kefe, kemény padló kefe, résszívó, porkifúvó, kárpit szívófej, Turbo Mini kefe, turbó kefe, bútorkefe, szórópisztoly, 250 ml tisztítószer - Ultra VAX, 2x papírzacskót, 1x anyag porzsák

 

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Állatszőrhöz
Tisztítás típusa Nedves tisztítás

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém

Felület típusa

Felület típusa Kárpit

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsákos, Vizes

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Kárpitozáshoz, Parkettára, Résszívó
Kefék Forgó

Szűrők

Szűrő típusa Vízszűrő

Méret & súly

Szélesség 40 cm
Magasság 56 cm
Mélység 40 cm
Tömeg 8,1 kg

Szín

Szín Szürke
Kód:  VAMF003
Termékszám:  7151
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15