Oldal frissítése

Philips vasalók

Philips vasalók

Philips vasalók

Ne vesztegesse drága idejét ruhái vasalásakor. Használja a Philips kiváló minőségű vasalóit, gőzállomásait vagy gőzölőkészülékeit, amelyek innovatív technológiájuknak köszönhetően minimálisra csökkentik a vasaláshoz szükséges időt, kényelmesebbé teszik magát a vasalást és feldobnak minden ruhadarabot.

Philips gőzvasalók

Könnyed vasalás a Philips gőzölős vasalóival

A Philips gőzölős vasalói T-ionicGlide vasalótalppal finoman siklanak végig a ruhákon, így könnyítve meg a vasalást. Az erőteljes gőz egy gombnyomásra eltávolítja a gyűrődéseket. A Philips gőzölős vasalói öntisztító funkcióval vannak ellátva, ezért gőzkibocsájtásuk idővel nem csökken.

Philips gőzállomások a gondtalan vasalásért

Nem kell többé szétválogatni a különböző anyagokat vasalás előtt vagy folyamatosan állítgatni a hőmérsékletet. Az OptimalTEMP technológiának köszönhetően a Philips gőzállomás minden típusú textílián használható a vasalási hőmérséklet külön beállítása nélkül.

Philips gőzállomások
Philips gőzölők

Philips gőzölőkészülékek

A Philips gőzölőkészülékeivel gyors és egyszerű a vasalás. Nem jelent gondot az sem, ha épp csak indulás előtt veszi észre, hogy inge vagy pulóvere gyűrött. A legkényesebb ruhadarabokat is felfrissíti anélkül, hogy bármiféle kárt okozna az anyagban, és könnyedén elbánik az olyan gyűrődésekkel is, amelyek egy hagyományos vasaló számára nehezen hozzáférhetőek. A Philips gőzölői vízszintes és függőleges irányban egyaránt használhatóak. A PureSteam technológia és a Quick Calc funkció megakadályozza a készülék elvízkövesedését, így Philips gőzölője sok éven hatékony marad.

Paraméterek módosítása
83 termék

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15