Oldal frissítése

VARTA

VARTA akkumulátor

VARTA: minden a mi akkumulátorainkkal kezdődik

A VARTA Consumer a világ egyik vezető akkumulátorgyártója. Több mint 135 éves akkumulátorgyártási tapasztalatával a VARTA büszke a folyamatos innovációra, a kiváló termékteljesítményre és a "Made in Germany" minőségre. Portfóliójában különböző kémiai összetételű és méretű primer elemek, újratölthető elemek, töltők, powerbankok és zseblámpák széles választéka található. A VARTA elképzelése az, hogy támogassa a fogyasztók függetlenségét a mindennapi tevékenységeikben, ezért olyan termékeket kínál, amelyek a vásárlói igényekhez hasonlóan változatosak, és minden alkalomra a megfelelő és megbízható energiát biztosítják.

VARTA egyszer használatos elemek

VARTA primer elemek

A VARTA a primer elemek kínálatában prémium kategóriás elemeket kínál, amelyek energiát biztosítanak a még függetlenebb életvitelhez. Optimális áramforrást kínál valamennyi, a mindennapi életben használt eszközhöz. Az innovatív technológia és a prémium anyagok felhasználásával a VARTA elemek a legnagyobb teljesítményt és maximális megbízhatóságot nyújtják. A primer elemek szegmense több sorozatra oszlik, amelyek a készüléktípus és az alkalmazás követelményeitől függően biztosítják az optimális típusú energiát.

VARTA újratölthető elemek és töltők

A VARTA újratölthető elemek a legjobb energiaforrások a legkülönbözőbb alkalmazási területekhez. A legjobb elemteljesítmény az innovatív technológiával kombinálva a VARTA újratölthető elemeket a legjobb választássá teszi a fogyasztók számára, lehetővé téve számukra, hogy hozzájáruljanak környezetünk és jövőnk védelméhez. A VARTA töltők gyorsak, biztonságosak és könnyen használhatóak. Teljesítik a legmagasabb minőségi követelményeket a teljesítmény és a tervezés terén, és maximális biztonságot garantálnak, így megbízható és innovatív töltési megoldások lesznek a legmagasabb fogyasztói igényeknek megfelelően.

VARTA újratölthető elemek
VARTA speciális elemek

VARTA speciális elemek

A VARTA lítium gomb- és hengerelemek, lúgos speciális elemek és ezüst-oxid óraelemek átfogó, prémium kategóriás választékát kínálja, amelyek megbízható, hosszú élettartamú energiát biztosítanak, és megfelelnek a legmagasabb minőségi és teljesítménybeli követelményeknek, valamint a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Ideálisak számos alapvető és intelligens alkalmazáshoz, például kulcsokhoz, távirányítókhoz, mérlegekhez, Smart Home és Smart Security eszközökhöz, kamerákhoz, fényképezőgépekhez, fotóvakukhoz és sok más kis elektronikai eszközhöz.

Paraméterek módosítása
182 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20