Oldal frissítése

VADEMECUM

Vademecum fogkrémek

Vademecum: Gyönyörű mosoly az egész családnak

A Vademecum fogkrémek a természet erejének és a legnevesebb laboratóriumokban végzett kutatásoknak hála évek óta a fogápolás csúcsát kínálják az egész családnak. A fogkrémek formuláit fogápolási szakértőkkel együttműködve fejlesztették ki, hogy minden vásárló megtalálja a hozzá leginkább illő terméket. A Vademecum márkát azért hívták életre, hogy természetes összetevőket tartalmazó fogkrémek kíméletes ápolást biztosítsanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A Vademecum márka szakértői a legújabb tudományos kutatásokat ötvözik a természet legjavával, a példás fogápolásért. A termékek mindenki számára nyújtanak védelmet és ápolást, friss leheletet, hatékony ápolást az érzékeny fogak számára és kíméletes fogfehérítést.

Vademecum gyerek fogkrémek

Fogkrémek gyermekek számára

A Vademecum gyermekfogkrémek a fogápolás csúcsát kínálják a legkisebbeknek. Az innovatív formulák pont annyi fluoridot tartalmaznak, amennyit a fogorvosok javasolnak, és akár 12 órán keresztül áthatolhatatlan védőpajzsot képeznek a cukorsavakkal szemben.

Kettő az egyben fogkrémek

A Vademecum 2in1 fogkrémek ötvözik a fogkrém tisztító hatását a szájvíz nagyszerű, frissítő érzésével. Az optacool technológiával ellátott innovatív formulának hála akár háromszor frissebbnek érezheted a leheletedet, mint egy hagyományos fogmosás után.

Vademecum 2in1 fogkrémek
Vademecum bio fogkrémek

Organikus fogkrémek

A Vademecum Bio Adult fogkrémeket a természet és a tudomány ihlette - ezt erősíti meg a rangos Ecocert Cosmos Organic minősítés is. Emellett az innovatív, gluténmentes, vegán összetételű formula 97%-ban természetes eredetű anyagokat tartalmaz.

Vademecum fogkrémek Base Line formulával

Az innovatív Base Line formula 97%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz, gluténmentes és teljesen vegán. Így a Base Line termékek a természet és a tudomány legjobb kombinációját kínálják a vásárlóknak.

Vademecum fogkrémek
Vademecum fogkrémek

Vademecum Expert fogkrémek

A Vademecum Pro Line fogkrémekben a fogápolási szakértők által megalkotott legjobb formula található. Ha ezeket a fogkrémeket választod, a professzionális szájápolás szempontjából a legnagyszerűbb döntést hozod meg.

Fogfehérítés a Vademecum segítségével

Ha szeretnél megszabadulni a fogak felszínén található zavaró foltoktól, szívből ajánljuk a Vademecum fogfehérítő termékeit. A márka egyes fogkrémjei kettő az egyben hatást kínálnak, így nemcsak tisztítják, hanem fehérítik is a fogakat.

  • A Vademecum 2in1 Non-Stop White fogkrém eltávolítja a baktériumokat, emellett természetes fehérséget kölcsönöz a fogaknak.
  • A Vademecum 2in1 Menthol Fresh fogkrém tökéletesen tiszta fogakat és fagyosan friss leheletet biztosít.
  • A Vademecum 2in1 White Fresh fogkrém hatékonyan távolítja el a foltokat a fogak felszínéről.

i

Vademecum - nyelvtani kitekintés

Tudtad, hogy a Vademecum szó nemcsak a kiváló fogápolási márkát takarja? A márka neve a latin vade mecum szóból ered, és egy adott területre vagy technikára vonatkozó információk gyűjteményére utal. Úgy lehet legjobban fordítani magyarra, hogy "kisokos", amely rövid és tömör válaszokat ad.

Vademecum fogkrémek és történetük

A Vademecum ma Franciaország és Közép-Európa legkelendőbb fogápolási brandje, amelynek története egészen 1897-ig nyúlik vissza. Ekkor jelent meg a Vademecum fogkrém először Svédországban, így ez a Henkel egyik legrégebbi márkája.

Miből készülnek pontosan a Vademecum fogkrémek?

A márka célja a természetes összetevők hatásának fokozása. Érdekesség, hogy minden egyes fogkrém alapját természetes anyagok alkotják, mint például a kakukkfű, zsálya, menta vagy kamilla, bizonyos ásványi anyagokkal, például kalciummal, magnéziummal vagy fluoriddal kombinálva.

Az összes ennyiből: 1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15