Oldal frissítése

Dyson V7 Fluffy

Dyson V7 Fluffy

Ez a Dyson V7 Fluffy akkumulátoros rúdporszívó nagy szívóteljesítménnyel bír. A porszívó kis súlyú és ergonomikus kialakítással rendelkezik, a hosszú üzemidőről a Li-Ion akkumulátora gondoskodik. A készüléknek 3,5 óra töltődésre van szüksége, amely ezt követően 30 perc üzemidőt tesz lehetővé. A még nagyobb szívóerő érdekében a MAX üzemmód is rendelkezésre áll, amellyel 6 percig extra nagy teljesítményű porszívózás érhető el. A Dyson V7 Fluffy porszívóval bárhol porszívózhat, a padlótól egészen a mennyezetig mindenhová alkalamas. A Dyson V7 Fluffy rúdporszívót nagyon könnyen kézi porszívóvá alakíthatja. A HEPA kimeneti filternek köszönhetően allergiában szenvedőknek is alkalmas. Előnyként említhető még továbbá a portartály higiénikus kiürítésének lehetősége is, amely 0,54 literes térfogattal rendelkezik. A kimosható, életre szóló filternek és a portartálynak köszönhetően, ami egyébként a porzsákot váltotta fel, már nem szükséges további fogyó cikkeket vásárolnia.

A Dyson V7 Fluffy legfőbb tulajdonságai

  • Dyson akkumulátoros rúdporszívó 100 AW szívó teljesítménnyel
  • Könnyű porszívó ergonomikus kialakítással, bármit megtisztít a padlótól egészen a plafonig
  • HEPA szűrő és a tartály higiénikus kiürítése anélkül, hogy a szennyeződésekkel és a porral érintkezne 
  • Nagyon könnyen kézi porszívóvá alakítható
  • Tartozékok széles választékával érkezik, amellyel bárhol takaríthat

A Dyson porszívó számos tartozékkal rendelkezik

A porszívó 2 Tier Radial™ ciklon technológiával rendelkezik. A technológia 15 ciklont használ, amelyek két rétegben vannak elrendezve és párhuzamosan működnek. Ez a kombináció nagyobb hatékonysággal fogja meg a finom port és más lehetséges allergéneket is. A Dyson V7 Fluffy porszívó csomagjában található egy direkt meghajtású forgó kefés szívófej is, amely a sima felületekre specializálódott, egy mini szívófej forgó motorizált kefékkel, egy puha porkefe, amely azonnal beszívja a port és az allergéneket is a tartályba, egy kombinált kefés fej, réstisztító fej, cső, hálózati adapter, falra szerelhető tartó a kényelmes újratöltéshez, mosható motor előtti szűrő és utáni szűrő is.

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 3,5 óra
Működési idő 30 perc

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Álló, 2 az 1-ben

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Résszívó
Kefék Forgó
További kiegészítők Fali tartó

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő, Mosható szűrő

Méret & súly

Szélesség 25 cm
Magasság 124 cm
Mélység 22,5 cm
Tömeg 2,4 kg

Szín

Szín Kék
Kód:  DYSVY106
Termékszám:  DS-227608-01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15